Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

c0ŕ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
24 minuty temu, schabek napisał:

Anglia albo Belgia w 1/8 dla nas? Drabinka marzeń :notbad:

Ty weź wyjdź z grupy najpierw, potem daj znac jak ci pójdzie w 1/8

Opublikowano (edytowane)

Ja bym bardzo chciał żeby NASZE ORLY wygrały ten mecz, chcę oglądać Lewanboskiego jak ładuje bramy ale na miłość boską, nie jinxujcie. I - keep your expectations low boy and you willl never be disappointed 

Mamy bardzo wyrównaną grupę więc może być różnie

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

To odprowadzanie przez sedziow truchtajacych jak peezdy i grajacych na zwloke zawodnikow jest uwlaczajace. Nastepny po varze powinien pojsc do zmiany czas na stopowany w trakcie przerw w meczu.

Opublikowano
8 minut temu, _Be_ napisał:

No to fajnie tylko ze wiekszych inwalidow wsrod 'poteg' niz Anglia i Belgia nie ma

Opublikowano
Teraz, schabek napisał:
12 minut temu, _Be_ napisał:

No to fajnie tylko ze wiekszych inwalidow wsrod 'poteg' niz Anglia i Belgia nie ma 

Ale no niekoniecznie to my musimy z nimi grac. Pierwsze mecze pokazuja ze albo "dostarczyciele punktow" potrafia sie postawic albo "pewniacy" sa zbyt pewni siebie. A do tej drugiej grupy kwalifikuja polakow. Senegal tanio skory nie sprzeda.

Opublikowano

to już dzisiaj :kaz: te strefy kibica i lejące się hektolitrami tyskie, te powiewające na balkonach flagi 'orły harnasia', te zbiorowe 'ku.rwaaaa!' w każdym polskim domostwie

czujecie to?

Opublikowano
8 minut temu, Yakubu napisał:

Mam nadzieję, że nie trafią się żadne dauny i będę mógł w spokoju obejrzeć w pracy

W sensie, że klienci? :yakubu:

Opublikowano (edytowane)

Ja swój balonik mam napompowany. Popatrzyłem na skróty meczów Senegalu i myślę, że spokojnie jesteśmy w stanie wygrać z handicapem. Boję się tylko, że te nasze gwiazdeczki typu Grosicki wybiegaja się na 100% dzisiaj i nie będa w stanie grać w następnych meczach. Już widzę jak Grosik sprintuje od jednej bramki do drugiej jak głupi i nie ma czasu taczki załadować.

Edytowane przez szejdj
Opublikowano
6 minut temu, mcp napisał:

W sensie, że klienci? :yakubu:

joo, boję się, że janusze wygnają grażyny żeby nie w(pipi)iały przy oglądaniu xd no i pewnie kilku leszczy też się trafi co nie lubią piłki:yuno: