Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

c0ŕ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest oficjalny skład - będzie napierdzielane :cool:

Polska: Wojciech Szczęsny - Łukasz Piszczek, Michał Pazdan, Thiago Cionek, Maciej Rybus - Jakub Błaszczykowski, Grzegorz Krychowiak, Piotr Zieliński, Kamil Grosicki - Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski.

Opublikowano
12 minut temu, c0ŕ napisał:

3-2 wytypowane dla Japonii, może choć jeden punkcik burn.gif

Można jeszcze edytować następną kolejkę?  Nie wiem czemu myślałen,  że Escobary są mniej więcej na tyle mocni co w 2014. 

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Fabiański :potter:

no właśnie, dlatego nie wiem czemu yeti twierdzi że fabiański ZNÓW odstawiony xd

Kto by pomyślał że Argentyna, Peru, Brazylia, Kolumbia nie wygrają pierwszego meczu, a Urugwaj tylko wymęczy wygraną

Opublikowano

Co tu duzo mowic,  jestesmy faworytsami grupy. Kazdy inny wynik niz wysokie zwyciestwo nad jakims tam smiesznym Senegalem bedzie ogromnym rozczarowaniem. 2 bramki Lewandowskiego plus 2 MIlika powinny zalatwic sprawe. Z grupy wyjda te zespoly na ktore stawialem, Polska i Japonia.

• WTF 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Zwyrodnialec napisał:

Można jeszcze edytować następną kolejkę?  Nie wiem czemu myślałen,  że Escobary są mniej więcej na tyle mocni co w 2014. 

można jeszcze jak, ale dopisz tam które wyniki edytowałeś

Edytowane przez c0ŕ
Opublikowano
Teraz, ragus napisał:

O, rybak Baka jeszcze żyje?

chleb z cukrem zjadł i gra 

Opublikowano

Nie Fabian? Łeeeee.

Chociaż wystarczy spojrzeć jeszcze raz na 

20 godzin temu, ragus napisał:

Samiec alfa

I już ufam Adamowi

Opublikowano (edytowane)

ja pierdo,le, nie wyobrażam sobie nas jak prowadzimy 2-1 i dalej ciśniemy jak japońce dzisiaj, pewnie zeszlibyśmy do obrony nawet jak kolumbia grałaby w 10 i bronili wyniku, za bardzo takie mecze jak z czarnogórą i koreą południową weszły mi w głowę żeby być pewnym, że takie 1 czy 2-0 dowieziemy do końca, no ale zobaczymy :reggie:

Edytowane przez mersi
Opublikowano (edytowane)

Do wszystkiego co zostało powiedziane na temat dobrej gry Japonii trzeba dopisać " PONIEWAŻ PRZECIWNIK GRAŁ W DZIESIĄTKĘ" . Ale grać w przewadze też trzeba umić więc lekkie propsy dla Samurajów.

Edytowane przez ciwa22