Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

Opublikowano

Czyli jednak harce z dziwkami w basenie dają lepsze efekty niż serniczek z kawą.

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 371 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano

zawsze jestem całym sercem za reprezentacją, ale dzisiaj grają taka padline, że szkoda słów. To chyba nerwy, bo Senegal nic nie pokazał. 

Ech  plakac się che . :nosacz:

Opublikowano

Hehe.

Czyli po staremu.

Jak dziecku powiedziec ze te (pipi)y z albumu z biedronki to (pipi)y i cwele?

Teraz nerwowka. 2:0 i nic sie nie staaaaaloooooo polacy nic sie nie staaaaaaao

Opublikowano

Nie ma szans przy takim rozegraniu aby lewy coś strzelił. Trzeba liczyć na jakiegoś farta nie wiem rzut karny z dupy..

Opublikowano

Tak jak pan Janusz powiedział

Opublikowano

Yebane flashbacki z mundialu 2002 kurła.

Opublikowano

Ja pier.dole. :/

Wiedziałem, ze tak będzie. No Wiedzialem.:dog:

Opublikowano

Oglądając ten mecz przypominają mi się stare dobrze czasy, czyli obsrani piłkarze, podawanie do bramkarza i końcowe minuty polegające na wrzucaniu lag z połowy boiska do pola karnego.

Opublikowano

86 osób w temacie xd

Opublikowano
2 minuty temu, MAJOCHEY_PL napisał:

Chyba oglądam inny mecz.

Chyba nie oglądałeś korea japonia 2002. Pozdrawiam

Opublikowano
1 minutę temu, ragus napisał:

Tak jak pan Janusz powiedział

No w sumie Japonia ma barwy biało czerwone, więc się zgadza.

Opublikowano
43 minuty temu, Wojtas1986 napisał:

Jakie dzbany , żółta za ciągniecie za koszulkę dostał ...

cos w tym dziwnego

Opublikowano

Ogolnie to mozna bylo wyobrazic sobie ze wynik moze byc w obie strony ale ze zagramy taka CHUYNIE to chyba nikt sie nie spodziewal.

To ustawienie to jest kabaret. Krycha wcisniety na 3 obronce, a Zielinski w ataku. Skrzydla bez pilek. Ja pyerdole, nie wiem mam nadzieje ze sie cos zmieni ale przypominaja sie najczarniejsze czasy. Szok co oni zagrali w tej 1 polowie.

Opublikowano

Przecież Senegal to bardzo mocna ekipa i jak widać ułożona taktycznie, nie wiem jak można z Polski w tym meczu robić faworyta.

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał:

Yebane flashbacki z mundialu 2002 kurła.

Bardziej 2016 i początek z Ekwadorem.

Jako tako tylko Zieliński - zaliczył parę dobrych prób, ale i on niedokładny.

Opublikowano
3 minuty temu, Grabek napisał:

Kurla no jestem na to skazany bo drugi stream w ogole nie dziala :reggie:

Na sport.tvp.pl juz dziala. Kompa zrestartowalem i jest.

Opublikowano

No ja postawiłam 2:1 dla Polski, także druga połowa ma być teraz tak jak pierwsza z Chile, jasne :shotgun:

Opublikowano

Milik out i jechać skrzydłami wrzuty.

Opublikowano

Wlasciwe nie ma czego komentowac, przegrali ten mecz w glowach. Spalili sie przy bezplciowym Senegalu.Syndrom ten przerabialismy kilka razy w czasie eliminacji. Zielinski won, Milik won , ktos musi orac w srodku boiska, a Maczynski moze sie czuc moralnym wygranym.

Edytowane przez Mędrzec
poprawka

Opublikowano
Teraz, _M_ napisał:

milik zbawi polske

Teo zbawi.

Opublikowano

Cionek się spalił 

za bramkę go nie obwiniam bo to zwykły pech, ale jest tykającą bombą zegarową, do tego tragicznie wyprowadza piłkę, a że obok ma drugiego wirtuoza to ciężko się dziwić że budujemy akcje, tak a nie inaczej. 

Opublikowano

Nie ma szans przy takim rozegraniu aby lewy coś strzelił. Trzeba liczyć na jakiegoś farta nie wiem rzut karny z dupy..