Opublikowano 19 czerwca 20186 l Spokojnie, piłkarze są zmęczeni ciężkim treningiem, w następnym meczu będzie lepiej
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Teraz, Nak napisał: Spokojnie, piłkarze są zmęczeni ciężkim treningiem, w następnym meczu będzie lepiej "Forma przyjdzie na mundial" xD "Mistrzowie swiata tez przegrali swoj pierwszy mecz" xD
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Jestem pod wrażeniem siły fizycznej Senegalu, niby czytało się że to chłopy jak dęby, ale jak zobaczyłem ich w telewizji to się trochę przestraszałem Edytowane 19 czerwca 20186 l przez oni
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Ku.rwa jeszcze trafily mi sie crusti croci przesolone a specjalnie lecialem do lidla bo to czipsy najmniej solone zawsze.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l W reklamie rexony Glik mówił, że daje z siebie wsxystko... Ale jego jakby nie ma...
Opublikowano 19 czerwca 20186 l I po Cionku Xddddddd za Blaszyczkowskiego o boże o boże idę zapić smutki Edytowane 19 czerwca 20186 l przez ragus
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Błaszczykowski zszedł xd Mecz o wszystko z wkurwioną Kolumbią? Brzmi dobrze.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Cionek właśnie w szatni mówił, że walnie drugą bramkę /dla senegalu/, że się poprawi...
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Znalazlem sposob na Senegal, wystarczy wpuscic w koncowce zlotą nóżkę Kurzawe ktory idealnie dosrodkuje na glowe Lewandowskiego, na reszte dzis nie ma co liczyc , wiekszosc zesrala sie ze strachu.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Szpakowski cały czas ból du.py o żółtą kartkę dla Krychowiaka. Niech on już skończy komentowanie.