Opublikowano 19 czerwca 20186 l szczesny czesciej byl przy pilce niz lewy, milik czy kuba (cyferki liczba kontaktow) szczesny 35 blaszczykowski 14 milik 26 grosicki 37 lewandowski 34 z czym kuvvva do ludzi, gra na stojaco, zero ambicji, woli walki, bledy, wymienianie pilek wzdluz linii obrony i z bramkarzem by potem wybic na jana pod pole karne rywali, fizycznie i kondycyjnie zero zenada
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Autor no rusków zweryfikuje urugwaj, zobaczymy czy przeciwko takiemu Godinowi tacy cwani będą
Opublikowano 19 czerwca 20186 l ruscy na koksach, sterydy z nich zrobili druzyne jaka sie nie meczy i jedzie caly czas na pelnej kuvvie, przeciez te ostatnie 2lata i sparingi to byla zenada, przetoczyli im krew w labolatorium putina i tyle
Opublikowano 19 czerwca 20186 l W dniu 19.06.2018 o 19:30, Ficuś napisał(a): ruscy na koksach, sterydy z nich zrobili druzyne jaka sie nie meczy i jedzie caly czas na pelnej kuvvie, przeciez te ostatnie 2lata i sparingi to byla zenada, przetoczyli im krew w labolatorium putina i tyle Zapierdalają już 74 min i zero potu
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Wiem że spóżniłem się na (pipi)nięcie balonika, no ale.. Bedąc bardzo przebiegłym Polakiem stwierdziłem że sprytnie będzie wybrać się dzisiaj na zakupy do stolicy Vaterlandu - no bo jaki normalny Polak jedzie w dzień zmartwychwstania polskiej piłki na obczyznę? Wracam sobie do domu busem, wbija się na sam koniec jakiś Seba - "Ty no (pipi)a, pierwszą połowę jeszcze widziałem. 1-0 ale nie z naszej winy! Jeszcze to wyciągną!" Dostaje smsa "Już jest 2-0". Kurtyna. Czyli (pipi)nięcie balona było słychać w Berlinie.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l W dniu 19.06.2018 o 19:27, Ficuś napisał(a): szczesny czesciej byl przy pilce niz lewy, milik czy kuba (cyferki liczba kontaktow) szczesny 35 blaszczykowski 14 milik 26 grosicki 37 lewandowski 34 z czym kuvvva do ludzi, gra na stojaco, zero ambicji, woli walki, bledy, wymienianie pilek wzdluz linii obrony i z bramkarzem by potem wybic na jana pod pole karne rywali, fizycznie i kondycyjnie zero zenada To nie może być prawda, powiedz kolego...
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Niech zrobią testy antydopingowe po MŚ i wtedy będzie wiadomo. Te śmierdzące kacapy nigdy nie byli czyści, soczi to potwierdziło.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Od dzisiejszego meczu gorsze są komentarze w tym temacie, kurwa przeczytajcie to co wysyłacie czasami i może nie piszcie więcej.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l https://www.whoscored.com/Matches/1249940/LiveStatistics/International-FIFA-World-Cup-2018-Poland-Senegal mane dla przykladu 52 kontakty z pilka, a jakos szalu nie robil przeciez
Opublikowano 19 czerwca 20186 l W dniu 19.06.2018 o 19:24, Mejm napisał(a): Faworyt bo graja u siebie i maja duzo pieniazkow z ropy (dla sedziow). Proszę cię xd
Opublikowano 19 czerwca 20186 l W dniu 19.06.2018 o 19:29, Bartg napisał(a): Nie ma takiego trafiania 3:0 w typerze mogłoby chociaż to się dzisiaj udać, ale nieee
Opublikowano 19 czerwca 20186 l W dniu 19.06.2018 o 19:27, Ficuś napisał(a): zero ambicji, woli walki Tu bym się nie rozpędzał. Problem polega na tym, że przy tym składzie i ustawieniu chyba właśnie tak wygląda gra na 100% zaangażowania.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Teraz wystarczy wygrac ze slaba Kolumbia i z faworytami grupy , Japonio.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l taa ustawienie - cale przygotowania czytalem placz czemu nie wracamy do super taktyki z euro, czterech obroncow i milik obok lewego bo przeciez trojka obrony i wahadla to chyu bo mecze sparingowe takie se, nawalka wychodzi z takim ustawieniem jakie chcialo 80% neta i nagle placz, ze zle ustawienie mecz w ktorym bramkarz ma wiecej kontaktow z pilka niz gracze ofensywni to zenada, senegal zagral mecz zycia? absolutnie nie, oni tylko wysoko ustawili presing i mieli wiecej sily przez co zesrana obrona podawala tylko miedzy soba i szczesnym i walila lagi 40metrowe, krycha gral jak caly sezon, cionek pokazal, ze pomysl z kadra to chory pomysl, zielinski dalej udowadnia, ze to jeszcze dziecko, a nie mezczyzna na poziomie reprezentacyjnym, blaszczu,piszczek powoli piesn przeszlosci i tak dalej
Opublikowano 19 czerwca 20186 l https://www.wykop.pl/wpis/32843719/snila-mi-sie-przegrana-polski-z-senegalem-1-2-cion/ #NotBad
Opublikowano 19 czerwca 20186 l W dniu 19.06.2018 o 19:47, Ficuś napisał(a): taa ustawienie - cale przygotowania czytalem placz czemu nie wracamy do super taktyki z euro, czterech obroncow i milik obok lewego bo przeciez trojka obrony i wahadla to chyu bo mecze sparingowe takie se, nawalka wychodzi z takim ustawieniem jakie chcialo 80% neta i nagle placz, ze zle ustawienie mecz w ktorym bramkarz ma wiecej kontaktow z pilka niz gracze ofensywni to zenada, senegal zagral mecz zycia? absolutnie nie, oni tylko wysoko ustawili presing i mieli wiecej sily przez co zesrana obrona podawala tylko miedzy soba i szczesnym i walila lagi 40metrowe, krycha gral jak caly sezon, cionek pokazal, ze pomysl z kadra to chory pomysl, zielinski dalej udowadnia, ze to jeszcze dziecko, a nie mezczyzna na poziomie reprezentacyjnym, blaszczu,piszczek powoli piesn przeszlosci i tak dalej Nie wiem co chciało 80% neta, ale ja chciałem Bednarka z Pazdanem, dwóch dmf i Zielińskiego za Lewym i tego niestety nie dostałem. A i jeszcze Fabiana chciałem na bramce, ale to akurat najmniejsze znaczenie miało.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Autor W dniu 19.06.2018 o 19:47, Mejm napisał(a): Ale pieknie na weszlo.fm peszke zgnoili xD wlaśnie słucham, kowal też pięknie odpalony, nawet Lewego ora