Opublikowano 19 czerwca 20186 l A to Nawałka jest selekcjonerem czy 80% internetu? Ile jeszcze razy trzeba postawić Zielińskiego w środku, żeby się przekonać, że równie dobrze może tam biegać masażysta?
Opublikowano 19 czerwca 20186 l W dniu 19.06.2018 o 19:52, c0ŕ napisał(a): nawet Lewego ora Nie zagral gorzej niz reszta ale jest gwiazda wiec po takim meczu ma przeyebane.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Autor hahah, teraz Barkę śpiewają w wersji o Peszkinie xdxd http://weszlo.fm/audycja-na-zywo/ polecam
Opublikowano 19 czerwca 20186 l W dniu 19.06.2018 o 19:52, c0ŕ napisał(a): wlaśnie słucham, kowal też pięknie odpalony, nawet Lewego ora a teraz śpiewają barkę O ADAM TO TY MNIE POWOŁAŁEŚ
Opublikowano 19 czerwca 20186 l xDDDDDD EDIT: WRACAJAC DO SPRAW WAZNYCH: Prosze o info od fanow Slawka jakie zadania specjalne dzisiaj udalo mu sie zrealizowac? Zaraz przekopie ten temat zeby znalezc wasze nicki dalny Edytowane 19 czerwca 20186 l przez schabek
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Piłkarz Arkadiusz Milik dla TVP: "Zagraliśmy bardzo słaby mecz. Porównując, pierwszy, jaki przychodzi mi na myśl, to z Danią w eliminacjach mistrzostw świata, który przegraliśmy 0:4. Tam nie wiedzieliśmy co robić i dziś było trochę podobnie. Trudno w naszym zespole wyróżnić choć jednego zawodnika, który zagrałby na swoim poziomie, zaczynając ode mnie. Trzeba uderzyć się w piersi, bo to był mój bardzo słaby występ. Nie stworzyliśmy w zasadzie żadnej klarownej sytuacji, aby strzelić bramkę. Nie prowadziliśmy gry, nie graliśmy tego, co chcieliśmy. Zawiedliśmy na całej linii, ale z drugiej strony wiemy, że to dopiero początek i nie wolno zwieszać głów. Wszystko jest jeszcze możliwe, tylko musimy zmienić styl gry. Optymistyczne wnioski? Chyba to, że gorzej być nie może.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Weszło FM xD o (pipi)aaaaa ”Dziś wylecimy już razem na okecircie, terminarz pierwszy, trzy razy w plecy...” xD ”Szymańskiego pozostawiam na brzegu” o omg
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Włączyłem te weszło.fm i to trochę jakby słuchać dyskusję nayebanych nosaczy. Zagraliśmy tragiczny mecz i ok, pół godziny analizy i do domu, a nie (pipi)a kilka godzin wbijania szpil, nabijania się i wymyślania jakichś dissujących piosenek. Polactwo w (pipi).
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Ruscy co strzelają jak z armaty Kiedy na takich MŚ się robi testy antydopingowe? Jakaś FIFA za to odpowiada, czy gospodarz?
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Weszło Fm samo złoto ”jesteśmy (pipi)a dziadami” wywiadzik adekwatny do sytuacji Edytowane 19 czerwca 20186 l przez Starh
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Teoretycznie, komisja antydopingowa zabiera randomowych zawodników po meczu, ale w praktyce różnie to bywa i sprawa chyba nie wygląda tak jak powinna.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l "To znaczy, ze jest (pipi)a ślepy" Niewidomym na boiska wstęp wzbroniony. Lepszy już byłby Steve Wonder Edytowane 19 czerwca 20186 l przez Starh
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Kowalczyk na sto procent naje....y w trzy d.u.p.y Mój idol z młodości Jak ja się jarałem tymi patałachami z.... S-Kadry Wójcika (wszelkie prawa zastrzeżone dla Bravo Sport), jak wyłem ze złości jak przegrywali... Ech łezka w oku się kręci
Opublikowano 19 czerwca 20186 l W dniu 19.06.2018 o 20:24, schabek napisał(a): Starh ty chyba dzisiaj weszlo odkryles co Czytam od samego początku kiedy to twarzą weszło był świętej pamięci Paweł Zarzeczny.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l to miał być trudny mecz dla Polski, ale tego co się odjaniepawiło to chyba nikt się nie spodziewał. Przegraliśmy, najsłabszy mecz pierwszej kolejki z drużyną która oprócz tego że dobrze stała i przesuwała strefy nie zrobiła nic by go wygrać. Wrypaliśmy sobie praktyczni 2 samobóje, a graczy, którzy zagrali najgorsze spotkanie w karierze można wymieniać i wymieniać: fatalny Krychowiak, Pazdan, Błaszczykowski, Piszczek, Rybus, Lewandowski, Milik, Cionek, reszta bezbarwna. Jest bardzo źle, a patrząc jak biegają Kolumbijczycy i Japończycy to można napisać tylko tak: po co helikoptery, kriokomory, arłamowy, rowery jak wystarczy 30 ku^ew, przynajmniej taniej
Opublikowano 19 czerwca 20186 l W dniu 19.06.2018 o 20:47, ragus napisał(a): i tak wyjadą dziękuje fixed
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Autor W dniu 19.06.2018 o 20:46, ścierpła mi noga napisał(a): fatalny Krychowiak, Pazdan, Błaszczykowski, Piszczek, Rybus, Lewandowski, Milik, Cionek, reszta bezbarwna. kolejny szkalujący pazdana po tym meczu xd
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Najgorsze chyba jest to, że mundialowa historia może się powtórzyć, a teraz już nie powinna, bo ten skład potrafi być agresywny, potrafi biegać, naciskać, grać odważnie, a nie być przestraszonym i bez koncentracji. No bo nie oszukujmy się, 2 ostatnie mundiale graliśmy składem, który był ogórkowy i nie powinien dawać nadziei na dobrą grę. No, a teraz to chyba możemy wymagać, żeby jednak coś się zadziało na tym boisku.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l W dniu 19.06.2018 o 17:42, ragus napisał(a): Edytowane 19 czerwca 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Odpalcie TVP sport co za żenada xd szczęsny hejtuje repre O kur.wa jaki cringe