Opublikowano 19 czerwca 20186 l Teraz, sosnaa napisał: Odpalcie TVP sport co za żenada xd szczęsny hejtuje repre W jakim sensie? Bo teraz nie mam jak odpalić
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Ryo-San napisał: W jakim sensie? Bo teraz nie mam jak odpalić Szczesny Maciej siedział w szatni w januszowej koszuli, kamera na twarz i zaczął punktować błędy repry w meczu
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Pazdan najlepszy, jedyny co nie spekal. A Krychowiaka bym tak nie cisnal. Nawalka to go w(pipi)l na taka mine tym ustawieniem ze tylko Vieira w primie by to pociagnal chyba.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 3 minuty temu, sosnaa napisał: Szczesny Maciej siedział w szatni w januszowej koszuli, kamera na twarz i zaczął punktować błędy repry w meczu stanowski mówi, że dostał sms od szczęsnego, że jego syn to chyba po alkohol wybiegł z tej brami jak niang szedł xD
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 11 minut temu, sosnaa napisał: Szczesny Maciej siedział w szatni w januszowej koszuli, kamera na twarz i zaczął punktować błędy repry w meczu A!! Maciej no to on ma kosę przecież z synem więc hate będzie z automatu, tym bardziej że jego syn jest współodpowiedzialny za stratę 2giej bramki Edytowane 19 czerwca 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Autor Harry Kane z charakterystycznym dla siebie akcentem opisuje wrażenia po wczorajszym meczu
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Nowy dzień, nowe rozdanie na MŚ Portugalia, Urugwaj i Hiszpania? Czy jednak będą jakieś niespodzianki?
Opublikowano 20 czerwca 20186 l 9 godzin temu, krupek napisał: Najgorsze chyba jest to, że mundialowa historia może się powtórzyć, a teraz już nie powinna, bo ten skład potrafi być agresywny, potrafi biegać, naciskać, grać odważnie, a nie być przestraszonym i bez koncentracji. I to jest najbardziej dołujące. Wystarczyłoby żeby zagrali na swoim poziomie, który przecież jest jakiś. Przecież to 8 drużyna FIFA więc coś powinni reprezentować i nie mówię tu pełnych majtach w pierwszym meczu. Ci zawodnicy już grali na mistrzostwach więc skąd ten paraliż i trema?
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Wspanialy ten grillek Peszki. Polecam wszystkim milosnikom talentu Slawka i czekam na wasze przemyslenia. Jak narzekalem ze jedzie to hejter, malkontent, antypolak, NAWALKA WIE CO ROBI, atmosfera jest wazna, MOZE NAJPIERW NIECH ZAGRAJA POZNIEJ NARZEKAJMY xDDDDDD Co 12h bede przypominal o Slawku az ktorys z jego fanow wyltumaczy te zadanie specjalne.
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Zastanawiałem się co tak yebie, a to tylko schabek znowu zesrał się ze szczęścia z porażki. Jak mieliśmy problem z wyjściem z wlłasnej połowy to nie widzę nic dziwnego w tym, że Nawałka spróbował inneh taktyki. Poza tym Senegal też zagrał piach i gdyby nie furgonetka szczęścia to by tego meczu nie wygrali.
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Najgorsze będzie to jak zagramy teraz dwa wspaniałe mecze (myślę, że jest jakaś szansa na to, mała bo mała, ale jest), a i tak nie przejdziemy dalej :< Edytowane 20 czerwca 20186 l przez Wiolku
Opublikowano 20 czerwca 20186 l No nie wyjść przez małe punkty, albo jakąś zje.baną sytuację w grupie to byłby ból.
Opublikowano 20 czerwca 20186 l 38 minut temu, schabek napisał: Wspanialy ten grillek Peszki. Polecam wszystkim milosnikom talentu Slawka i czekam na wasze przemyslenia. Jak narzekalem ze jedzie to hejter, malkontent, antypolak, NAWALKA WIE CO ROBI, atmosfera jest wazna, MOZE NAJPIERW NIECH ZAGRAJA POZNIEJ NARZEKAJMY xDDDDDD Co 12h bede przypominal o Slawku az ktorys z jego fanow wyltumaczy te zadanie specjalne. A daj posty, cytaty bo ja tak średnio sobie przypominam
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Blaber kliknij w linka bedziesz mial fragment audycji. A ok, chyba nie o weszlo ci chodzi. Sluchalem tego wczoraj na zywo, pieknie zaorali agenta 0,7. Edytowane 20 czerwca 20186 l przez Mejm
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Teraz, Mejm napisał: Blaber kliknij w linka bedziesz mial fragment audycji. Sluchalem tego wczoraj na zywo, pieknie zaorali agenta 0,7. 2 minuty temu, _Be_ napisał: Jak narzekalem ze jedzie to hejter, malkontent, antypolak, NAWALKA WIE CO ROBI, atmosfera jest wazna, MOZE NAJPIERW NIECH ZAGRAJA POZNIEJ NARZEKAJMY xDDDDDD Chodzi mi o postu tu na forum, że tyle osób niby broniło wyboru peszkina.
Opublikowano 20 czerwca 20186 l No pewnie rozi ale tak to nie przypominam sobie tylu postów na temat Peszki, raczej gify jak przerzuca 0,7 między rękami. No ale typowy schabek jest typowy, ekstrapolacja i latanie z wypadnietym anusem A NIE MÓWILEM JA WAM MÓWILEM XDDDDDDDDD
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Przeglądam tematy i schabek takie same posty już walił z dwa tygodnie mimo że chyba tylko @ścierpła mi noga bronił tego powołania. Może mu się forumki po(pipi)ały?
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Wiem, ze juz bylo ale Hajto dobrze to rozgadal wszystko (druga jego wypowiedz, po Szczesnym).
Opublikowano 20 czerwca 20186 l 8 minut temu, MYSZa7 napisał: Przeglądam tematy i schabek takie same posty już walił z dwa tygodnie mimo że chyba tylko @ścierpła mi noga bronił tego powołania. Może mu się forumki po(pipi)ały? On chyba cały polski internet ekstrapoluje na forumek. Także schabek cytaty albo ZM
Opublikowano 20 czerwca 20186 l schabek to miał tego posta chyba gdzieś już wcześniej napisanego i tylko czekał do zakończenia meczu żeby zrobić kopiuj-wklej. Jechać po Peszce mimo, że nie zagrał ani minuty xd