Ludwes 1 682 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Teraz, _Be_ napisał: No własnie, polacy przynajmniej przegrali w złym stylu i niesmak pozostał a Maroko? No idzie sie wku,rwić jeśli by się kibicowało im Nie, czemu? Jakby Polacy zagrali tak wczoraj, to nie bylbym na nich zly. Swoja droga, spojrzcie na doliczony czas gry. Sedzia dolicza piec minut, w miedzyczasie smiec Pepe lezy minutę, a sędzia konczu mecz piec sekund po wybiciu piatej minuty. I tak co mecz, bez jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Oby Rosja/Urugwaj wyjaśniło Portugalię w następnej rundzie, bo za taka grę to się nie należy awans. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 989 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 (edytowane) To jest ta sama portugalia z takim samym stylem gry jak 2 lata temu na me, jezu, po co to żyje po raz kolejny się pytam, grają totalny antyfutbol. Edytowane 20 czerwca 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Jedenastka dnia (na ten moment) Munir Dirar Benatia Da Costa Hakimi El Ahmadi Boussoufa Amrabat Belhanda Ziyech Ronaldo Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 No i tak można przegrywać. Nawet trochę żal makaończyków. To teraz mam nadzieję, że groźby publicznej kastracji podziałają na Saudów i nie będzie po zabawie po kwadransie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 (edytowane) 7 minut temu, Ludwes napisał: Nie, czemu? Jakby Polacy zagrali tak wczoraj, to nie bylbym na nich zly. Swoja droga, spojrzcie na doliczony czas gry. Sedzia dolicza piec minut, w miedzyczasie smiec Pepe lezy minutę, a sędzia konczu mecz piec sekund po wybiciu piatej minuty. I tak co mecz, bez jaj. Wkur,wiłbym się bo tak blisko a jednak tak daleko, a tak to przynajmniej polacy nie zostawili złudzeń i zebrali wpi.erdol Gdyby ktoś przegapił, ten Benatia to P O T Ę Ż N Y w łapach Edytowane 20 czerwca 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 1 minutę temu, ciwa22 napisał: Jedenastka dnia (na ten moment) Munir Dirar Benatia Da Costa Hakimi El Ahmadi Boussoufa Amrabat Belhanda Ziyech Ronaldo swoja droga typowy mecz Ronaldo, tyle ze z golem; widzieliście jak on przyjmowal pilke, jak podawal, te symulki, lmao Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 (edytowane) Maroko całkiem spoko, ale ja to zawsze Urusem się czułem więc araby pustyni to szybko chcę pyknąć trzy do zera. Edytowane 20 czerwca 2018 przez ciwa22 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Te pilkarskie udawanki xD Jezu jak gardze. W rugby za cos takiego zyeba z ostrzezeniem od sedziego i obowiazkowym "soccer stadium is that way". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 W polsce tylko sztryms i smród rasizmu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 1 godzinę temu, c0ŕ napisał: wkur.wia mnie że wszyscy komentatorzy czytają imię Benatii jako "Mehdi" mimo że ma na imię Medhi Oni chyba komentują na zasadzie skojarzenia całego nazwiska po jego początku i końcu. Bo po co czytać całe, heh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 (edytowane) Środek pola reprezentacji Celestes potrzebuje zmian. Liczę że Maestro Tabarez z racji potencjalnej siły rywala trochę poeksperymentuje w tej kwestii. Sanchez to pewniak, ale Torreria bądź Laxalt zdecydowanie powinni zostać sprawdzeni w akcji. Co do Arabii Saudyjskiej to ostatnio palił im się samolot, a Omar Hawsawi oraz Al-Sahlawi będą mieli obcięte tygodniówki. Edytowane 20 czerwca 2018 przez ciwa22 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 (edytowane) Polska grała wyrównany mecz na 0-0, gdzie obie strony nie miały okazji, losowe przypadki zrobiły z tego porażkę. Fani mówią, że najgorszy mecz w historii. Pewnie by woleli, by rywal miał 25 okazji, byle Polska miała chociaż z 5. Ale to by raczej tak naprawdę nie poprawiło szans na dobry wynik. Maroko jako pierwsze żegna się z turniejem, będąc lepszym od rywali w obu meczach, a najlepszy na boisku w obu był bramkarz. Ale skuteczność to też ważna cecha różnych drużyn, a Maroko nigdy jej nie miało, więc może muszą oczekiwać właśnie tego. Ot futbol, (pipi) wie skąd się wynik weźmie. Edytowane 20 czerwca 2018 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Ogqozo zmienił taktykę. Teraz będzie pisał o meczach po końcowym gwizdku. Całkiem sprytnie Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Co nie zmienia faktu ze pewnie znowu niewiele pokryje sie z rzeczywistoscia Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Pomodliłem się już do Edinsona i niecierpliwie czekam na to kluczowe spotkanie, pozdrawiam wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Dożynanie arabów w dniu dzisiejszym czas kontynuować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 taka prawda Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 (edytowane) Jestem dosłownie jedynym userem na forum który pisał PRZED meczami, że Maroko gra lepiej od Portugalii, więc oczywiście hejty będą... za to, że niby nie napisałem tego typu rzeczy przed meczami tylko po (co w ogóle nie wiadomo jakie ma znaczenie, ale tak czy siak, w ogóle się naprawdę nie dzieje). Forumowicze Extreme i rzeczywistość, wymień bardziej ikoniczną rywalizację. A tak naprawdę zapomniałem, że Egipt w praktyce też już odpadł, jakoś zapamiętałem ten mecz z Urugwajem jako 0-0 hehe. W tym świetle starcie Urusów z Arabią wygląda jeszcze mniej istotnie. Chyba że tego nie wygrają, to by było jedyne wydarzenie. To by było. "Nowe gwiazdy" Arrascaeta i Nandez tak wypadły, że dziś poza jedenastką, zastąpią ich wiekowi Cristian Rodriguez i Carlos Sanchez na skrzydłach. Żeby zmienić wszystkich, którzy byli słabi z Egiptem, trzeba by tylko jeszcze kogoś dać za Luisa Suareza. Aha. Też mi się latami myliło "Medhi" i "Mehdi", to drugie to prawdziwe popularne imię, a to pierwsze to cholera wie co, nikt tak nie ma na imię. To jest Dwyane Wade futbolu. Edytowane 20 czerwca 2018 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 3 minuty temu, ogqozo napisał: Jestem dosłownie jedynym userem na forum który pisał PRZED meczami, że Maroko gra lepiej od Portugalii, więc oczywiście hejty będą... za to, że niby nie napisałem tego typu rzeczy przed meczami tylko po (co w ogóle nie wiadomo jakie ma znaczenie, ale tak czy siak, w ogóle się naprawdę nie dzieje). Forumowicze Extreme i rzeczywistość, wymień bardziej ikoniczną rywalizacę. lepiej napisz nam, czyje przemyślenia z felietonów nam parafrazujesz, skrobiąc te rozprawki Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Czujecie te emocje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Gumbas z asystą Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 000 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 425 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 emołszen jak na playstation Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi