Opublikowano 20 czerwca 20186 l A później w MŚ 2022 będziemy grać u wypasaczy wielbłądów (o ile się zakwalifikujemy).
Opublikowano 20 czerwca 20186 l ej, jak w 2026 MŚ są organizowane w Kanadzie, USA i Meksyku, to wszystkie 3 reprezentacje mają gwarantowany udział?
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Tak, ale nie przejmuj sie, do tego czasu bedzie 40 zespolow wiec jakos sie wyrowna.
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Jak się ściszy komentarz i włączy jakąś spoczi muzyczkę na youtube to nawet da się oglądać
Opublikowano 20 czerwca 20186 l @_Be_już wrzucał ale video niedostępne. Jakby ktoś nie widział próby zabójstwa Pepe to polecem xD No i coś ty mi k%$rwa zrobił bandyto!!! Edytowane 20 czerwca 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 20 czerwca 20186 l No ja lece na mute a w tle Widzieliscie te pozujaca do selfi labadziare z urywkow w przerwie? xD
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Kazdy munidal ma swojego debila boiskowego. Korea wraca jak boomerang.
Opublikowano 20 czerwca 20186 l po tym wideo z pepe i generalnie kilku obejrzanych meczach, przypomniałem sobie dlaczego od kilku lat nie oglądam futbolu poza większymi imprezami jak MŚ i ME co za je.bane pisdy aktoreczki
Opublikowano 20 czerwca 20186 l No ja lece na mute a w tle Widzieliscie te pozujaca do selfi labadziare z urywkow w przerwie? xDCo za loża szyderców [emoji2]przynajmniej bez owijania w bawełnę [emoji2]
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Bezkitu ja tez wysoko. Po 5ce od Rosjan to i tak podeszlismy z dystansem.
Opublikowano 20 czerwca 20186 l chciałbym żeby polska tak klepała jak araby teraz, no ale raczej nie ma na co liczyć
Opublikowano 20 czerwca 20186 l nie wiem czy ten urugwaj jest tak daremny czy tak zaje.bisty, że strzelili jedną i 'pilnują' wyniku
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Właśnie takie mecze są najgorsze, utrzymać wynik i bronić wszystko, żeby żadna bramka nie wpadła, gdzie taki Urugwaj uskutecznia temat.
Opublikowano 20 czerwca 20186 l 11 minut temu, mcp napisał: nie wiem czy ten urugwaj jest tak daremny czy tak zaje.bisty, że strzelili jedną i 'pilnują' wyniku zagrali jak Atletico nie byl to dobry mecz, ale wciaz lepszy niz tunezja - anglia, ktory stawiam na pierwszym miejscu najchuyowszych meczow tych mistrzostw
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Autor 12 minut temu, Ludwes napisał: zagrali jak Atletico nie byl to dobry mecz, ale wciaz lepszy niz tunezja - anglia, ktory stawiam na pierwszym miejscu najchuyowszych meczow tych mistrzostw daj spokój, pierwsze 10 minut Anglików było na tyle zaje.biste by nie móc stawiać tego meczu wśród najgorszych, potem jeszcze Tunezja strzeliła i było trochę beki & oddechu kompromitacji na plecach anglików, więc nie było tak źle