Opublikowano 20 czerwca 20186 l Teraz, Mejm napisał: Dzisiaj Diego strzela hat trick i zrownuje sie z Ronaldo. #takbedzie ja postawiłem na Diego, dla ciebie został Morata
Opublikowano 20 czerwca 20186 l 4 minuty temu, ragus napisał: ja postawiłem na Diego, dla ciebie został Morata Dobrze, ze to c0r mi De Gea nie wpisal.
Opublikowano 20 czerwca 20186 l 7 minut temu, schabek napisał: Ahhh ten kwiat polskiego narodu na obczyznie Rozumiem że byłeś tam i wiesz kto zaczął bijatykę ?
Opublikowano 20 czerwca 20186 l 10 minut temu, SG1-ZIELU napisał: Rozumiem że byłeś tam i wiesz kto zaczął bijatykę ? Proste ze bylem, ja to ten czarny w koszulce senegalu ktory probuje poradzic sobie z polskimi zwierzetami
Opublikowano 20 czerwca 20186 l E tam wuwuzele teraz to pyzdeczki, gdzie w poprzednich imprezach były gorsze i głośniejsze XD
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Rozpyerdala mnie ten Kumar na bramce xD Trzeciak nikomu z Hiszpanii jeszcze nie wali konia aż się dziwię
Opublikowano 20 czerwca 20186 l 5 minut temu, _Be_ napisał: Rozpyerdala mnie ten Kumar na bramce xD Trzeciak nikomu z Hiszpanii jeszcze nie wali konia aż się dziwię No jak nie, Pique Ramos najlepsi srodkowi na swiecie, Busquets najlepszy cdm na swiecie
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Co ten bramkarz iranu, drugi qwa pepe XDDDDDDDDDDD Diego Costa nic mu nie zrobił XD Edytowane 20 czerwca 20186 l przez Faka
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Costa czerwona gnoju za takie zachowanie, nie pierwszy raz pokazuje swój debilizm. Edytowane 20 czerwca 20186 l przez Starh
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Jak hiszpanie nie puszcza jakiegos szczura zza pola karnego miedzy obroncami to ja nie widze mojego 2:0.
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Oni serio mają chyba zakaz strzałów z odległości większej niż 5 metrów
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Autor jońca i trzeciak kolejny świetny występ, nie rozczarowałem się w przerwie lecimy