Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 371,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano
12 minut temu, lennox napisał:

Nie wiem. Ale słuchanie tego to jak mentalny gwałt analny....

Cos jak twoje memy w tym temacie

Tak ludwes Immanuel Kant też dostarcza

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

"Ludzie o tym mówią"... jejuśku jak ja gardzę mediami społecznościowymi.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano
  • Autor

Umtiti jak się zwijał, aż mnie zabolało

Opublikowano
Cos jak twoje memy w tym temacie

Tak ludwes Immanuel Kant też dostarcza
Po pierwsze nie do Ciebie pisałem tylko do Lionela, więc nie skacz jak osioł ze Shreka bo wiem, że istniejesz choć nie reaguje na to. Po drugie odp...dol się wreszcie ode mnie łaskawie bo jesteś jak kleszcz podczas srania lesie. Tyle ode mnie. Popłacz kolegom niech mnie zminusują ....
Opublikowano
Teraz, lennox napisał:

Po pierwsze nie do Ciebie pisałem tylko do Lionela, więc nie skacz jak osioł ze Shreka bo wiem, że istniejesz choć nie reaguje na to. Po drugie odp...dol się wreszcie ode mnie łaskawie bo jesteś jak kleszcz podczas srania lesie. Tyle ode mnie. Popłacz kolegom niech mnie zminusują ....

Co xD 

Napisałem do ciebie randomie pierwszego posta ever a tobie już psycha siada? XD

Opublikowano

Dobrze wiesz o czym mówię chłopczyku. Kończę rozmowę. Nie ten poziom.

Psycha mi raczej nie siada zwłaszcza z powodu zakompleksionych ludzi szukających zwady. Wręcz przeciwnie żal...

Opublikowano

Lepiej wklej bezbecznego mema, brakowało mi ich

Opublikowano
  • Autor

Ehh no kreują ci peruwiańczycy okazje, ale nic nie chce wpaść :/ Nawet jak odpadną to i tak dobrze zapamiętam ich występ na tym mundialu.

Opublikowano

Coś im się te piłki w tym roku wybitnie nie udały. Praktycznie w co drugim meczu któraś pęka xd

Opublikowano

Szkoda, każdy inny wynik niż zwycięstwo Francji by dało jeszcze emocje w tej grupie, a teraz będzie nudne granie na 0-0 z Danią żeby małym nakładem sił obie przeszły dalej :nosacz2:

Edytowane przez Sep

Opublikowano

Francja wstaje z kolan, ja w typerze trochę też. Przy okazji kolejne potwierdzenie teorii o biało czerwonych strojach powodujących lekki niedowład umysłowy. Peru robiło wszystko, żeby skomplikować sobie życie.

Opublikowano

Do tej pory żadnej drużynie, która przegrała pierwsze spotkanie nie udało się zwyciężyć w drugim.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Potezna Francja grajaca na czas z Peru - piekny widok. 

W ogole jak oni grali w tej drugiej polowie. 

Wykopywali pilki.

Opublikowano

Ok, ogóry skończyły to teraz czas na danie główne, liczę na kolejny koniec kariery reprezentacyjnej Messiego

Opublikowano

Echhh.. to może Srebro dzisiaj przybliży się do zdobycia złota i pojedzie Chorwatów? Pozostała wiara.

Albo nie, jak dla mnie Peru wygrało i ma aktualnie 3 punkty.

Opublikowano

Druga kolejka w typerze zaczęła się świetnie: 3 pola zielone, 2 pseudo-pomarańczowe i po 5 meczach mam ponad 2 razy więcej punktów niż w całej 1 kolejce! I tak najważniejsze, żeby z Kolumbią przynajmniej 1 punkt mi wleciał, we believe.

Opublikowano

O nie Iwański komentuję, będzie padało milion razy nazwisko Messi odmieniane na różne sposoby.