Opublikowano 21 czerwca 20186 l Xdddddddddddddddd VAMOS VAMOS JUGOLEEEE Jak niemcy z Brazylią kilka lat temu Edytowane 21 czerwca 20186 l przez ragus
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Autor nie wierzę kur.wa nie wierzę, dzieci płaczą na trybunach, piłkarze dają się kiwać jak szmaty brak mi słów
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Ale se Hrvatska dupe wytarła Argentyncami...Okrętu dalej szukać a nie piłka nożna [emoji16]
Opublikowano 21 czerwca 20186 l hahahah, no żeby bardziej upokorzyć to chyba tylko mogliby teabagować bramkarza xD
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Bardzo sie ciesze ze wytypowalem Argentyne na mistrza. Juz nie musze sie martwic czy bunus wejdzie
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Autor nie no przy tym to Garay, Fernandez, czy Demichelis 4 lata temu to był je.bany monolit ja myślałem że Otamendi będzie lepszy xDD niedobrze mi przez ten mecz szczerze mówiąc, czuję się jak po Brazylia - Niemcy Edytowane 21 czerwca 20186 l przez c0ŕ