Opublikowano 22 czerwca 20186 l To co typujemy Fabiański-Bereszyński-Glik-Pazdan-Rybus-Góralski-Peszko-Grosicki-Zieliński-Kownacki-Lewandowski
Opublikowano 22 czerwca 20186 l w życiu nie uwierzę że Sławomir Peszko zagra na Mistrzostwach Świata w Rosji choćby minute
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Nie no szanujmy, nawet w najczarniejszych scenariuszach nie zakładam wystawienia Peszki od początku. Według mnie => Szczęsny, Bereszyński, Glik (lub Bednarek), Pazdan, Rybus, Linetty, Góralski, Grosicki, Kownacki, Zieliński, Lewandowski Edytowane 22 czerwca 20186 l przez Cedric
Opublikowano 22 czerwca 20186 l 4 minuty temu, Bartg napisał: To co typujemy Fabiański-Bereszyński-Glik-Pazdan-Rybus-Góralski-Peszko-Grosicki-Zieliński-Kownacki-Lewandowski Szczesny Bereszynski - Glik - Pazdan - Rybus Krychowiak - Goralski Kownacki - Zielinski - Grosicki Lewy
Opublikowano 22 czerwca 20186 l 1 minutę temu, schabek napisał: Szczesny Bereszynski - Glik - Pazdan - Rybus Krychowiak - Goralski Kownacki - Zielinski - Grosicki Lewy tak wyjdą, wierze
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Autor No Góralski w środku to mus. Jak tak myślę to Stano chyba nie hiperbolizowałby specjalnie z tym opadem szczęki, a mi opadłaby szczęka chyba tylko w przypadku gdy: - Krychowiak lub Lewy na ławce - Milik lub Peszko od początku Inne zmiany były naturalną rotacją, nie jakimś szokiem, nawet Glik od początku nie dziwiłby bo mówi się o tym od dłuższego czasu. Tymczasem składy na Brazylia - Kostarya. Szkoda że nie ma Firmino, bo jak wszedł ze Szwajcarią to zrobił więcej niż Gabriel Jesus przez cały mecz. Edytowane 22 czerwca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Fagner, aż musialem wyguglać Gdzie te czasy jak się wymieniało 20 brazylijczyków z kadry z pamięci jednym tchem
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Autor Daniego Alvesa nie ma, Danilo wypadł też z kontuzją a Fagner nie grał od dwóch miesięcy bo w kwietniu doznał kontuzji no nie wiem co tak słabo na prawej obronie pewnie jak Fagner nie wypali to będą wystawiać Marquinhosa na prawej. Edytowane 22 czerwca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Autor fajne video znalazłem na twitterze jak Fagner cieszy się po ogłoszeniu powołań Edytowane 22 czerwca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Z takimi udami to tę typiarkę mogli wziąć zamiast niego, niezłe bomby musi sadzić z takiego kopyta.
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Przed turniejem nie wyobrazalem sobie skladu bez Piszczka i Kuby ale to co zagrali z Senegalem... Dla mnie Krychowiak obowiazkowo musi byc i musi miec kumpla obok do lamania nog Escobarom. Zielu i Grosicki tez w skladzie no bo kto ma grac za nich. Chyba ze za Zielinskiego Teodorczyk i na 2 napadziorow
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Chyba żyjecie na innej planecie jeżeli obstawiacie wyjściową 11 bez Piszczka w składzie
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Piszczek kojarzył mi się zawsze z tym, że można na niego liczyć, z walką i z pewnością siebie, a z Senegalem był całkowitym zaprzeczeniem tego.
Opublikowano 22 czerwca 20186 l 2 minuty temu, szejdj napisał: Chyba żyjecie na innej planecie jeżeli obstawiacie wyjściową 11 bez Piszczka w składzie Szanse 50/50 imo
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Kostaryka nie ma pełnosprawnego napastnika. To największy mankament w porównaniu z poprzednim mundialem. Joel Campbell jest bez formy, a jego naturalny zmiennik z mistrzostw w Brazylii, Marcos Urena nie jest niestety tej klasy piłkarzem. Drugim problemem jest brak Crisitiana Bolanosa, który za najlepszych lat odpowiadał za wszystkie stałe fragmenty gry. Co prawda w meczu z Serbią zrobił za(pipi)istą zmianę, ale powinien grać od początku, a podejrzewam, że na rozegranie całego spotkania nie ma już po prostu sił z racji wieku (34 lata). Reszta składu funkcjonuje podobnie jak cztery lata temu, niestety w tej reprezentacji brak choćby jednego kluczowego ogniwa, powoduje poważne ubytki w jakości gry, bo na ławce jest bardzo słabo. Pozostaje nadzieja, bo w obronie jest naprawdę solidnie, ale dziś będzie to sprawdzać Brazylia, która swoją drogą mogłaby pożyczyć jakiegoś napastnika. Tylko na ten mecz. Może być nawet Taison. Skład na mecz z Brazylią prawie identyczny w porównaniu z pierwszym spotkaniem. Brak Bolanosa i Urena jako środkowy napastnik. Jedyna zmiana to boczny obrońca Oviedo, który wskoczył do składu za Calvo i z racji doświadczenia to chyba on powinien grać w pierwszym spotkaniu. Piękne brazylijskie pośladki to sól tamtejszego futbolu.
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Godzinę temu, c0ŕ napisał: @mejm dwie strony temu wrzuciłem screeny z odpowiedziami Peszki, powinny działać No wlasnie te nie dzialaly bo widze tylko biale puste miejsce ;/
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Kurczę, komentuje pacjent zakładu otwartego. Peszek. Edytowane 22 czerwca 20186 l przez ciwa22
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Wy tu o Peszcze, a w sobotę ostateczny rewanż za IIWŚ, Marciniak sędzią GER-SWE xd
Opublikowano 22 czerwca 20186 l 46 minut temu, Yakubu napisał: Szanse 50/50 imo Szanse 100/0. Piszczek to filar tej drużyny. Jeżeli miałby nie grać z Kolumbią, bo słabo grał z Senegalem to cała drużyna musiałaby być wymieniona. Już widzę jak Bereś wchodzi obsrany w gacie do meczu o wszystko z Kolumbią na mundialu i gra lepiej od Piszczka. Edytowane 22 czerwca 20186 l przez szejdj
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Jedna ręka i fryzura Neymara są więcej warte niż cała kadra Kostaryki -#AndrzejJuskowiak