Opublikowano 22 czerwca 20186 l Autor ciekawe czy gdzieś tam są ludzie którzy uważają że źle że VAR wprowadzili bo ZABIJA DUCHA PIŁKI, chętnie bym im napluł w ryj xD
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Autor kur.wa w tylu meczach widziałem Douglasa Costę i normalnie komentatorzy wymawiali DAGLAS, tylko Szpaku się wyłamuje z tym Dąglasem albo Dołgasem xd
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Jeszcze wyeliminować granie na czas i symulki neymarów, pepów, busketów itd. i ten sport będzie taki cudowny
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Na pewno takie same by były komentarze w drugą stronę jakby Neymar w taki sposób ciągnął kogoś za koszulkę w dół ile może, na pewno.
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Teraz, c0ŕ napisał: kur.wa w tylu meczach widziałem Douglasa Costę i normalnie komentatorzy wymawiali DAGLAS, tylko Szpaku się wyłamuje z tym Dąglasem albo Dołgasem xd Beskitu, a juz nyslalem ze tylko mnie w(pipi)ia z tym DOŁGLASEM
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Ale komedia się zrobiła - dwóch piłkarzy Kostaryki leży na boisku, a Neymar ma pretensje do sędziego, że udają Edit: teraz Keylor zwija się w bólach Edytowane 22 czerwca 20186 l przez Cedric