Opublikowano 23 czerwca 20186 l Po kapitalnym spotkaniu wprowadzającym czekamy na dzisiejsze mięsko... Koreański Tygrys tradycyjnie ma w szatni wsparcie największych gwiazd Starcrafta. Koreański Tygrys na fotce ma wsparcie dwóch trąb jerychońskich reprezentujących barwy krajów partnerskich. Koreański Tygrys poczuł burito... Ja też je poczułem i je usłyszałem. Mam na imię Marcin.
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Zeby czasem belgia sie nie zdziwila jak trafi na druzyne mocniejsza niz potegi typu panama czy tunezja. No ale anglia sprawdzi co i jak. Fakt ofensywe maja potezna a Lukaku to przekot ale z obrona juz nie jest tak wesolo.
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Ale ta Belgia sie rozstrzelala a tak ladnie juz bylo, 3pkt po 17min ale oczywiscie musieli szarpac dalej ehhhh, no nic.
Opublikowano 23 czerwca 20186 l 2 minuty temu, kanabis napisał: Zeby czasem belgia sie nie zdziwila jak trafi na druzyne mocniejsza niz potegi typu panama czy tunezja. No ale anglia sprawdzi co i jak. Fakt ofensywe maja potezna a Lukaku to przekot ale z obrona juz nie jest tak wesolo. Jak Anglia wygra z Panamą to obie drużyny wyjdą rezerwami także wiesz
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Korea bydło i bandytyzm porównywalne z zagorzałymi kibicami polskiej ligi.
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Gówniarzom z tvp nie podoba się bo koreańczycy grają twardo. Szkoda. W końcu to męski sport. Edytowane 23 czerwca 20186 l przez ciwa22
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Graja jak piz.dy a nie twardo. Brak umiejetnosci powoduje ciagle faule. Bilbym tych skosnych frustratow az by im lzy plecami lecialy z tych ci.pek zamiast oczu Edit. Procz Sona, jego szanuje ale co on pogra z ta banda frajer.ow grajacych jak w b klasie abybtylko krzywde przeciwnikowi zrobic Edytowane 23 czerwca 20186 l przez kanabis
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Nie dość, że te żółte lamusy nic nie grają, to jeszcze typera psują w doliczonym. Won żreć psy
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Son ty zolta kukielko... Trace nadzieję na jakiekolwiek zielone w typerze
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Masakra z tymi frajerami, chyba im się mistrzostwa pomyliły Edytowane 23 czerwca 20186 l przez chris85
Opublikowano 23 czerwca 20186 l Szkoda Koreanćzyków. Wy(pipi)ani bez mydła na dwie bramki ale widocznie Meksyk miał dzisiaj wygrać bo wcześniej pokonał Niemców. Kolejny wałek po wczorajszym niepodyktowanym karnym dla Serbii. Edytowane 23 czerwca 20186 l przez ciwa22
Opublikowano 23 czerwca 20186 l 2 minuty temu, Butt napisał: Nie chcę zapeszać, ale jednak napiszę. No i cyk 3 punkty do typera. No nie wydaje mnie sie
Opublikowano 23 czerwca 20186 l 2 minuty temu, Bartg napisał: Son ty zolta kukielko... Trace nadzieję na jakiekolwiek zielone w typerze tak samo postawiłem 0:2