Opublikowano 24 czerwca 20186 l Ten Senegal jest tak (pipi)owy, a nasi z nimi się tak obsrali, pewnie na Kolumbii będą mdleć na boisku:D
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Autor dobry mecz ogólnie, ale ciężko mi się to ogląda ze świadomością że za jakieś 3 godziny może być ehh, już mnie nosi, trzeba zamówić pitce, hawajskom takom oczywiście Edytowane 24 czerwca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 24 czerwca 20186 l 7 minut temu, Tokar napisał: xD Ej, ale wysoki remis to też nie jest dobra opcja dla nas Co ty dajesz dwa mecze wygrane i cyk wychodzimy z pierwszego xd
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Dobry meczyk taki Japonii z Senegalem, dobry, trzeba się naoglądać bo później może być różnie.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l O (pipi) takich zmian to ja nawet w FMie nigdy nie robiłem po przegranym meczu xd Nie uda się.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Nie udaloby sie z Kuba, Grosickim czy Milikiem. Bez nich jest szansa.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l DNA reprezentacji Polski xD co oni maja z tym DNA? tozsamoscia? Nauczyli sie nowych slow ze slownika?
Opublikowano 24 czerwca 20186 l jak się marnuje miejsca na cionka, peszkę i meleka, to potem nie ma z czego składu zlożyć
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Dobra teraz parzymy meliske , inhalacja amolem i patrzymy jak nasi walcza BO NAJWAZNIEJSZA JEST WYJSCIE Z GRUPA
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Pomimo meliski Ja nie wytrzymam. Idę na spacer, wyniki sprawdzę w internecie.