Opublikowano 24 czerwca 20186 l Teraz, XM. napisał: I korva bardzo dobrze, mam nadzieje ze jeszcze ze 3 wpakuja. Prawie wszytskie mecze oglądałem na tych mistrzostwach i autentycznie Polska to jest top 3 najgorszych drużyn na tym turnieju. Niestety
Opublikowano 24 czerwca 20186 l u nas brakuje tego co kolumbijczycy teraz potrafią, atak pozycyjny, ładną akcję i bramkę strzelili
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Czy ktoś wie dlaczego Mączyński nie pojechał na mundial? Brakuje playmakera:/
Opublikowano 24 czerwca 20186 l W 20min się wypompowali, po 30min zaczęła się obrona Częstochowy i buda.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Dzisiaj grają już tak jakby im się chciało. Jeszcze z 3 spotkania i może by grali tak jakby potrafili coś skleić.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l ALE WIECIE, ŻE REMIS WUJA NA DAJE, NIE? ŻADNEGO QWA REMISU I WYLICZANKI. TO WIADOMO 2 WYGRANE MECZE MAJĄ BYĆ, A JEST PROBLEM.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Znowu przez te kur.wy spac podje,bany pojde. Po portugalia-hiszpania to mnie sie aniolki snily
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Gramy stały układ Wpi.rdol Mecz o Wszystko Mecz o Honor. Nasza reprezentacja nigdy nas nie zawodzi.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Teraz, Faka napisał: ALE WIECIE, ŻE REMIS WUJA NA DAJE, NIE? ŻADNEGO QWA REMISU I WYLICZANKI. TO WIADOMO 2 WYGRANE MECZE MAJĄ BYĆ, A JEST PROBLEM. Ale wiesz, że gramy na tyle ujowo że to nierealne
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Zbiorowe harakiri przed meczem z nipponem i zostanie im to wybaczone.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Zagrali chociaż jedną składną akcję? Bo póki co widzę jedynie desperackie próby wyjścia poza własną połowę i nieudolne wybicia na Lewego.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l 2 minuty temu, maciekww28 napisał: Ciekawe kogo wybiorą na nowego trenera naszych orłów następny kolega leśnych dziadków z pzpn z metodami szkoleniowymi z lat 80. XX wieku
Opublikowano 24 czerwca 20186 l „Ile nas będzie kosztować brak Glika” Mundial... Edytowane 24 czerwca 20186 l przez Starh