Opublikowano 24 czerwca 20186 l 1 minutę temu, blantman napisał: Tęsknie za orłami Engela. Przeciez skonczyli tak samo a nawet gorzej xD
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Najlepsze jest to , że przy tej całej chujni wystarczy jakiś farfocel i znowu nadzieja na wyjście z grupy xd
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Autor kur.wa gdzie jest grosicki, turbogrosiki przez granicę szmugluje?
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Polska ma szczęście, że w Kolumbii gra Falcao z United, a nie Porto i Atletico.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Gorzej skończyli xD ten kwadrato nam jeszcze wpakuje. Nie mamy kompletnie pomysłu na grę.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Teraz, Tokar napisał: Najlepsze jest to , że przy tej całej chujni wystarczy jakiś farfocel i znowu nadzieja na wyjście z grupy xd Taa a potem wpie,rdol w 1/8 xd
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Mój śp. dziadek mówił, że Polaki nie umiejo w piłkę. A ja przez całe lata 90-te, kończąc mniej więcej na 2008 roku twierdziłem inaczej i się z tym nie zgadzałem Po raz kolejny potwierdza się, że miał chłop rację.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Autor co to kur.wa było, Góralski podaje do Pazdana na skrzydło xDDD podsumowanie tego turnieju
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Teraz, c0ŕ napisał: co to kur.wa było, Góralski podaje do Pazdana na skrzydło xDDD podsumowanie tego turnieju To ta słynna wymienność pozycji
Opublikowano 24 czerwca 20186 l 4 minuty temu, Karolek napisał: Jak ty tam widzisz 4 5 1 to wódka ostro. To jest mega nieudolne wyjściowe 3 4 2 1 i kompletne zagubienie. co ty (pipi)isz? 9-0-1
Opublikowano 24 czerwca 20186 l 12 minut temu, dee napisał: Z dobrych wiadomości to w Kauflandzie kiełbasa podwawelska za 0,99 zł za 100 gramów link bo nie widze w gazetce
Opublikowano 24 czerwca 20186 l JA PIEDOLE CHRYSTE PANIE OGARNIJCIE SIĘ I WYGRAJCIE, CAŁA POLSKA TAK CHCE. Edytowane 24 czerwca 20186 l przez Faka
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Autor nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale przynajmniej Ospina znowu leży, brawo Robert