Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 370,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano

"Walczymy teraz o honor" XDDD 

Opublikowano

3

4

3

Opublikowano

Ciekawe co powiedzą na konferencji i kto wyjdzie do dziennikarzy, z czym do ludzi ?

Opublikowano

Jeszcze niech rybak strzeli xd

Opublikowano

Ciekawe co powiedzą na konferencji i kto wyjdzie do dziennikarzy, z czym do ludzi ?

Dubel do kasacji

Edytowane przez SeD

Opublikowano

Trzeba pier.dolnac teraz typera z wygrana z 5 golami japonców, nie widzę innej opcji.

Opublikowano

wyjdzie boniek i zacwaniaczy

Opublikowano

Wchodzi Glik, teraz wygramy.

Opublikowano

Glik xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

Opublikowano

Nawałka strategiczne zostawił Glika na ławce żeby mieć dobrą wymówkę. 

Edit 

NVM

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Psik pod paszkę na uspokojenie 10700yc736fb69c167da07ad021dac49c605ff.j

Opublikowano

Ciekawe czy reklamodawcy mają jakąś klauzulę, że w razie takiego blamażu zdejmują swoje reklamy z uśmiechniętym Nawałką i naszymi "gwiazdorami". Na miejscu Warki zapłaciłbym podwójnie, żeby po tym meczu nie było więcej emisji reklamy. A na miejscu Lays to bym zdjął ze względu bezpieczeństwa, bo nie wiem czy spotkanie z Błaszczykowskim byłoby wskazane po tym meczu. Generalnie gorzej chyba niż Argentyna. Dno taktyczne. Mamy chęć do walki, ale ktoś zapomniał nas poukładać. Nawałka wypad...

Opublikowano

kurła obstawilem 2:0, na wiecej mi sumienie nie pozwalało xd