Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

Opublikowano

Niesamowita zmiana Glik wchodzi. Ale jak sie (pipi) bierze na ławkę to nie ma się kogo wpuszczać do ofensywy.

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 371,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano

To tylko sport , 12 lat czekalem zeby zobaczyc Polske na MS, nic sie nie stalo, Polacy nic sie nie stalo. Spiewajmy wszyscy razem.

Opublikowano

jakaś blondi już "ja pier,dolę" XDDD

Opublikowano

A drugi psik w oczy żeby (pipi)a na to nie patrzeć 

Opublikowano

Trochę jednak szkoda, obecne pokolenie czekało bardzo na sukcesy, a tu jak zawsze taki (pipi). 

Trzeba czekać znowu na skoczków..

Opublikowano
  • Autor

ja tylko nieśmiało pochwalę Sławka Peszkę który ma tyle samo goli na tym mundialu co Leo Messi mimo rozegrania mniejszej ilości spotkań

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano
Teraz, Mędrzec napisał:

To tylko sport , 12 lat czekalem zemby zobaczyc Polske na MS, nic sie nie stalo, Polacy nic sie nie stalo. Spiewajmy wszyscy razem.

A pisałeś o śmiesznym Senegalu, że Milik zstrzeli dwa im i że Kolumbia słaba. Taki z Ciebie Janusz Mędrzec. :kaz:

Opublikowano

@kanabis

Tak orły engela były zdecydowanie lepsze a i janasa drużyna czy leo niczego sobie przy tym. Tylko Smuda jeszcze gorszy był ale widzę progres w tej materii.

Ja już nie oglądam meczu tylko sobie gierke uruchomiłem

Opublikowano

Szkoda, że nie ma już zmian, to wszedłby Peszko by trochę poprawić atmosferę.

:frog:

Opublikowano

Ciesze sie ze moglem zyc w czasach euro 2016. Bo widze znowu zaczna sie dekady upokorzen na duzych imorezach po super eliminacjach xd

Opublikowano

to chyba była nawałki taktyka, poczekać na 3 zmiany kolumbii i faulować bramkarza aż z pola za niego wyjdzie jakiś i się coś strzeli xddd

Opublikowano

Rozwałka ty pierdolony imbecylu. Teraz czas na Sławusia, zajebie zza pola karnego za 3 bramki akurat.

Opublikowano
Teraz, blantman napisał:

@kanabis

Tak orły engela były zdecydowanie lepsze a i janasa drużyna czy leo niczego sobie przy tym. Tylko Smuda jeszcze gorszy był ale widzę progres w tej materii.

Ja już nie oglądam meczu tylko sobie gierke uruchomiłem

Widze szybko sie zapomina upokorzenia typu 4:0 z portugalia po batach od korei w 2002 :)

Opublikowano

Na chłodno teraz:

- Połowa składu nie grała tyle w klubach co na euro 2016.

- Brak Fabianskiego, który uratował Nawalke na euro.

- Powołanie Peszki zamiast szymanskiego

- jakieś dziwne zmiany taktyki przed 1 meczem

A największa prawda jest taka, ze jesteśmy po prostu chuujowi.

Opublikowano

ciekawe jak wyglądały przygotowania w arłamowie, coś jak treningi z gumą za smudy? xd

Opublikowano
Teraz, golab napisał:

ciekawe jak wyglądały przygotowania w arłamowie, coś jak treningi z gumą za smudy? xd

3-4-3 w fifie

Opublikowano
  • Autor

byle nie cztery, byle nie cztery, byle nie cztery

trójka brzmi jak po prostu pewna przegrana, czwórka to już jednak upokorzenie