Opublikowano 24 czerwca 20186 l Niesamowita zmiana Glik wchodzi. Ale jak sie (pipi) bierze na ławkę to nie ma się kogo wpuszczać do ofensywy.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l To tylko sport , 12 lat czekalem zeby zobaczyc Polske na MS, nic sie nie stalo, Polacy nic sie nie stalo. Spiewajmy wszyscy razem.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Trochę jednak szkoda, obecne pokolenie czekało bardzo na sukcesy, a tu jak zawsze taki (pipi). Trzeba czekać znowu na skoczków..
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Autor ja tylko nieśmiało pochwalę Sławka Peszkę który ma tyle samo goli na tym mundialu co Leo Messi mimo rozegrania mniejszej ilości spotkań Edytowane 24 czerwca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Nawet jakby ta kolumbijska bramka została bez bramkarza to i tak do niej nie dotrzemy.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Teraz, Mędrzec napisał: To tylko sport , 12 lat czekalem zemby zobaczyc Polske na MS, nic sie nie stalo, Polacy nic sie nie stalo. Spiewajmy wszyscy razem. A pisałeś o śmiesznym Senegalu, że Milik zstrzeli dwa im i że Kolumbia słaba. Taki z Ciebie Janusz Mędrzec.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l @kanabis Tak orły engela były zdecydowanie lepsze a i janasa drużyna czy leo niczego sobie przy tym. Tylko Smuda jeszcze gorszy był ale widzę progres w tej materii. Ja już nie oglądam meczu tylko sobie gierke uruchomiłem
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Szkoda, że nie ma już zmian, to wszedłby Peszko by trochę poprawić atmosferę.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Ciesze sie ze moglem zyc w czasach euro 2016. Bo widze znowu zaczna sie dekady upokorzen na duzych imorezach po super eliminacjach xd
Opublikowano 24 czerwca 20186 l to chyba była nawałki taktyka, poczekać na 3 zmiany kolumbii i faulować bramkarza aż z pola za niego wyjdzie jakiś i się coś strzeli xddd
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Rozwałka ty pierdolony imbecylu. Teraz czas na Sławusia, zajebie zza pola karnego za 3 bramki akurat.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Teraz, blantman napisał: @kanabis Tak orły engela były zdecydowanie lepsze a i janasa drużyna czy leo niczego sobie przy tym. Tylko Smuda jeszcze gorszy był ale widzę progres w tej materii. Ja już nie oglądam meczu tylko sobie gierke uruchomiłem Widze szybko sie zapomina upokorzenia typu 4:0 z portugalia po batach od korei w 2002
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Na chłodno teraz: - Połowa składu nie grała tyle w klubach co na euro 2016. - Brak Fabianskiego, który uratował Nawalke na euro. - Powołanie Peszki zamiast szymanskiego - jakieś dziwne zmiany taktyki przed 1 meczem A największa prawda jest taka, ze jesteśmy po prostu chuujowi.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l ciekawe jak wyglądały przygotowania w arłamowie, coś jak treningi z gumą za smudy? xd
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Teraz, golab napisał: ciekawe jak wyglądały przygotowania w arłamowie, coś jak treningi z gumą za smudy? xd 3-4-3 w fifie
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Autor byle nie cztery, byle nie cztery, byle nie cztery trójka brzmi jak po prostu pewna przegrana, czwórka to już jednak upokorzenie