golab 1 670 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 szambo wybija xd wszyscy winni, tylko nie oni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 1 minutę temu, aphromo napisał: To moze inaczej - czy z reka sercu mozesz powiedziec, ze Japonia nie jest lepsza od nas i powinna przegrac ? To jest niestety ciężkie do przewidzenia. Piłkarze grając bez spiny mogą się okazać lepsi od tych co grają jeszcze o coś. Ten mecz może być bardzo różny. Zależy od podejścia tych con nie grają już o nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Szkoda, że tu nie bałkany albo ameryka pd. Trochę strachu o własne bezpieczeństwo jeszcze nikomu nie zaszkodziło Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 13 godzin temu, Czezare napisał: Mam bardzo złe przeczucia odnośnie naszego meczu z Kolumbią. Nawet Tunezja przegrywając 2:5 z Belgią grało lepiej od naszych z Senegalem, także tego... Wynik meczu Niemców trafiony, tu w zasadzie też. Prorok jakiś czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 6 minut temu, Tokar napisał: Szkoda, że tu nie bałkany albo ameryka pd. Trochę strachu o własne bezpieczeństwo jeszcze nikomu nie zaszkodziło U nas to co najwyżej mogą liście polecieć na lotnisku Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Stano jak wyjaśnił reprę na weszło.fm W skrócie: drużyna podzielona, Lewy funkcjonuje na uboczu, Nawałka wydziwia i praktycznie stracił drużynę. Obraz nedzy i rozpaczy Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 ktory mecz Polski za kadencji Nawalki byl na poziomie Polska - Portugalia z 2006? Zaden. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 2:0 z Niemcami był. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Chodzi mi o przebieg meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 chyba se jaja robisz Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Teraz się zacznie takie typowo polskie pyerd.lnie i historie jak za Smudy.Okaże się ze oni nie trenowali tylko kopali piłkę dla zabawy i do zdjęć dla dziennikarzy.Dodatkowo wyjdzie jakiś konflikt i totalna alienacja Nawalki od rzeczywistości. Szkoda tylko, że jak był czas na poprawę to wszyscy lizali sobie uszy. Pełna obłuda jak zwykle... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) 3 minuty temu, puszkin napisał: 2:0 z Niemcami był. To był fart, przy obronie częsztochowy 3:0 z Rumunami i pierwsza połowa z duńczykami na narodowym była w miarę Edytowane 24 Czerwca 2018 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 815 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 4 godziny temu, Faka napisał: Ten ze złotymi włosami na trybunie to był Higuita? Bodaj Valderama czy jakoś tak? Bujne blond afro w (pipi) i dlaczego musze drugi raz pisać w tym temacie ze smuteczek?!. Nawet w Londynie więcej Kolumbijczyków niż Polaków na ulicach..... Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 1 minutę temu, golab napisał: chyba se jaja robisz jaki byl przebieg meczu z niemcami z 2014? dojczland gniotl polske przez niemal cale 90 minut. W 2006 Polska zagrala najlepszy mecz w XXI wieku. Wlasnie z wicemistrzami europy z 2004 - Portugalia. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 do puszkina pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Podsumowanko z WeszloFM tego co powiedział Stano (wzięte z Twittera:) - Lewandowski jest odizolowany, nie ma kolegów w drużynie - Jest wiele grupek - Nawałce odbiło, popadł w jakąś chorą obsesję doskonałości - Zmiana taktyki na 3-5-2 została źle odebrana w drużynie Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 2 minuty temu, golab napisał: do puszkina pisałem a to zwracam honor. Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 no dobra, na szybko oejrzalem skrot z tamtego 2:0 z NIemcami, Meh faktycznie, chyba wynik wyparł mi wspomnienia. No to mecz z Portugalia byl najelpszy w XXI wieku, fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Błaszczykowski był do dyspozycji, po ostatnim urazie nie było już śladu. Nie zagrał od początku, bo chciałem sprawdzić ustawienie z trzema obrońcami i skorzystać z innych wariantów na boisku. Jakub miał pojawić się w drugiej połowie, ale musiałem zmienić obrońcę – wyjaśnił szkoleniowiec. nie no kurla, mecz o zycie a ten chcisl sobie nowe ustawienie przetestowac xd szkoda chlopa Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Jeden co gada w tym radiu conajmniej jeden, jest już ostro napruty xD radio dla ludu Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Jutro konferencja Nawalki i Lewego. Oj jakby Roberdzik oglosil zakonczenie gry w reprze, ale by yeblo xD Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 nawałka już na euro dawał popis autyzmu - z Portugalią przy stanie 1:1 zrobił dwie zmiany, w tym wstawił jodłowca zamiast napastnika i nie zmienił fabiańskiego na boruca przy karnych, jakoś rozeszło się po kościach, bo wyszli z grupy i zaszli aż do ćwierćfinału 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Prześlizgnęliśmy się na wielkim farcie przez eliminacje i liczyliśmy na to, że osiągniemy coś na mundialu, kadrą w której 5-6 piłkarzy przez pół roku nie wykonuje praktycznie swojego zawodu, lub robi to na poziomie 3 szeregu europejskiej piłki. Albo trzeba było po eliminacjach ryzykować i ogrywać 3-4 piłkarzy z ekstraklasy ale co mecz, z trzonem kadry, albo tak jak Nawałka szukać ustawienia 3-5-2 taranującego bramkę tak na prawdę 5 obrońcami i liczyć na cud kontr. To nie wyszło, do tego piłkarze zaczęli rządzić ustawienie i mamy to co mamy. Po 4 latach niezłej przygody mamy rozwaloną kadrę na koniec jak za Smudy czy Fornalika. Najgorzej, że zaczynamy od zera, kręgosłup został przetrącony, zmienników na dzień dzisiejszy nie ma, atmosfera zrujnowana, a w Polsce nie ma trenera, który mógłby przejąć kadrę. ps. czego mi zabrakło... gryzienia trawy, nie wiem może mi się wydaje, ale jak miałbym 20 mln zł na koncie i tak prestiżowe rozgrywki przed sobą, to jakbym się nie zżygał po meczu w szatni, to było by mi wstyd. I nadal uważam, że żaden piłkarz z ekstraklasy typu Szymański, Frankowski, Niezgoda, Żurkowski nie zmienili by tu nic, bo są nieograni, niedoświadczeni, nie próbowani odpowiednio wcześniej, nie wprowadzani wtedy kiedy gra szkielet kadry. Ale w każdej dyscyplinie drużynowej mamy tak samo: przychodzi trener - sukces na miarę możliwości, zmęczenie materiału, drużyna przejmuje władzę nad trenerem, fochy, granie za zasługi, brak jaj, wpier*ol i od nowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Teraz, schabek napisał: Jutro konferencja Nawalki i Lewego. Oj jakby Roberdzik oglosil zakonczenie gry w reprze, ale by yeblo xD Wcale bym się nie zdziwił Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi