Opublikowano 25 czerwca 20186 l 10 minut temu, szejdj napisał: po co przeklejasz takie rzeczy? A mogłem się zakładać o te konto...
Opublikowano 25 czerwca 20186 l ogolnie to: korea>rosja z trzech mundiali jakie przyszlo ogladac w naszym pokoleniu to ten pisze sie jako najbardziej kompromitujacy
Opublikowano 25 czerwca 20186 l 2 minuty temu, schabek napisał: Nie przypjerdalaj sie do bzdur, powiedz lepiej jak tam podobala ci sie kadra ktorej tak broniles i nieomylny Adam. To chyba nadal te ciezkie nogi co z Chile nie? przepraszam panie schabku że kibicowałem naszej reprezentacji, powinienem być tak surowy i ironiczny jak ty, wtedy by na pewno lepiej zagrali, dobrze ze mnie nei poj,ebalo i na mecz nie pojechalem, lepiej z szyderą oglądac przed tv z harnasiem w ręce i pisac na forum dobrze ze sie nie założyłem ze starhem XDDDD
Opublikowano 25 czerwca 20186 l 2 minuty temu, Kosmos napisał: Pan Hajto wszystko trafnie wypunktował. Nic dodać, nic ująć. Znowu? Niesamowity facet <3. Zaraz ogladam. 8 godzin temu, schabek napisał: Jutro konferencja Nawalki i Lewego. Oj jakby Roberdzik oglosil zakonczenie gry w reprze, ale by yeblo xD Nie zakonczy. Jak ktos na weszlo slusznie powiedzial, nie oplaca mu sie to z przyczyn marketingowych. Bo jak to? Robercik polzge zostawia, nie kupie szampona.
Opublikowano 25 czerwca 20186 l glik: Był pan przygotowany do gry z Kolumbią od pierwszej minuty? Od tygodnia normalnie trenuję z drużyną. Skoro byłem w stanie wyjść na 10 minut, to byłem do dyspozycji trenera od początku.
Opublikowano 25 czerwca 20186 l Teraz, szejdj napisał: dobrze ze sie nie założyłem ze starhem XDDDD Raczej, ze to on nie zalozyl sie z toba.
Opublikowano 25 czerwca 20186 l Teraz, ragus napisał: a Kownacki to w ogóle grał? Borek w niego wierzy.
Opublikowano 25 czerwca 20186 l 9 godzin temu, schabek napisał: Takiego sukcesu jak fakt z 2006 oczywiscie nie wroze ale ta okladka bedzie wracac xd Natomiast za tę okładkę Michał Pol z Przemysławem Rudzkim powinni dostać kopy na du,pę. Kur,wy je,bane pompujące balonik od zawsze, Pol obciągający Lewandowskiemu popier,dalający po studiu z biało czerwoną koszulką pod marynarką. Triggered. Edytowane 25 czerwca 20186 l przez ragus
Opublikowano 25 czerwca 20186 l Grac o HONOR z druzyna ktorej przodkowie dla HONORU byli w stanie wbic sobie miecz w bebechy i sie wypatroszyc? No ja tego nie widze xD
Opublikowano 25 czerwca 20186 l 12 minut temu, ragus napisał: Natomiast za tę okładkę Michał Pol z Przemysławem Rudzkim powinni dostać kopy na du,pę. Kur,wy je,bane pompujące balonik od zawsze, Pol obciągający Lewandowskiemu popier,dalający po studiu z biało czerwoną koszulką pod marynarką. Triggered. I zabraklo odwagi zeby dac Lewego na okladke, nie wiem czemu jest tam tylko Krychowiak. Ale co w tym dziwnego jak najbardziej rzetelne info o syfie w tej reprezentacji wrzuca janekx89 a nie dziennikarze ktorzy biora za to pieniadze.
Opublikowano 25 czerwca 20186 l a to też prawda, nie licząc tego wylewu przy 0:2 dla senegalu, czym im krychowiak zawinił? no sorry, ale widzę 4-5 kandydatów którzy powinni być na tej okładce, w tym robercik. Edytowane 25 czerwca 20186 l przez ragus
Opublikowano 25 czerwca 20186 l pol roku trenowanie jakiegos chematu nowego (po co?), przychodzi mecz otwarcia i wychodzimy starym systemem i ludzmi, drugi mecz i wracamy do tego nowego pomyslu z skladem, ktory nigdy nie gral ze soba, a co dopiero ogrywal ten nowy schemat nawalka tez ostro odjechal w tym roku
Opublikowano 25 czerwca 20186 l 12 minut temu, ragus napisał: a to też prawda, nie licząc tego wylewu przy 0:2 dla senegalu, czym im krychowiak zawinił? no sorry, ale widzę 4-5 kandydatów którzy powinni być na tej okładce, w tym robercik. Chyba 14-15 kandydatów.
Opublikowano 25 czerwca 20186 l Jak Glik normalnie trenuje i wpuszcza się go na 10 minut przegrywając 0:3 to mamy konflikt prostytucji z muzyką - coś tu (pipi)a nie gra. Edytowane 25 czerwca 20186 l przez Bartg
Opublikowano 25 czerwca 20186 l Nawałka zapragnął być mądrzejszy od wszystkich wokoło - łącznie z Logiką. Na Euro zagrało prawie wszystko, teraz nie zgrało się praktycznie nic. Coś zepsuło się od środka. Lewandowski po meczu mówi, że taki był realny stan naszej kadry, że wyciągaliśmy dotychczas 120%. Pierniczenie! Przecież te mistrzostwa zagraliśmy na poziomie jakieś Albanii czy Armenii. Nie chce mi się wierzyć, że piłkarze grający w dobrych europejskich klubach nie potrafią wymienić więcej niż kilku podań na połowie przeciwnika. Przecież te mecze wyglądały jak jakiś zbiorowy paraliż ofensywny.
Opublikowano 25 czerwca 20186 l Chyba po prostu to ten moment, że pewna grupa ludzi się wypaliła, nie na darmo w piłce trener pracujący lata z jedną kadrą/drużyna klubową to coraz większa rzadkość. Paru graczy odejdzie z repry na pewno (Piszczek, Błaszczu), pytanie co z trenerem, w kraju to taka bieda w temacie, że zostaje chyba tylko Dan Petrescu.