Ludwes 1 690 Opublikowano 26 czerwca 2018 Opublikowano 26 czerwca 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, _Be_ napisał: Messi nie jest jakoś super skumplowany z Aguero Jest. A, dobra, widze, ze nie na powaznie. Prosze wybaczyc, przewijalem posty, bo musialem sporo nadrobic. Edytowane 26 czerwca 2018 przez Ludwes Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 czerwca 2018 Opublikowano 26 czerwca 2018 5 minut temu, c0ŕ napisał: mój błąd, wspaniale Mysza co tam było? Naćpany śmieć. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 26 czerwca 2018 Opublikowano 26 czerwca 2018 3 minuty temu, c0ŕ napisał: mój błąd, wspaniale Mysza co tam było? napizgany maradona, który nie wiedział co się wokół niego dzieje, do krzyczącego w jego stronę kamerzysty tylko walnął głupi uśmieszek tutaj nowe 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 czerwca 2018 Opublikowano 26 czerwca 2018 7 minut temu, Ludwes napisał: Jest. Grr, no shit Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 26 czerwca 2018 Opublikowano 26 czerwca 2018 4 minuty temu, MYSZa7 napisał: napizgany maradona, który nie wiedział co się wokół niego dzieje, do krzyczącego w jego stronę kamerzysty tylko walnął głupi uśmieszek tutaj nowe Tak trzeba żyć. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 26 czerwca 2018 Opublikowano 26 czerwca 2018 @c0ŕ ktoś inny wrzucił xd Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 czerwca 2018 Autor Opublikowano 26 czerwca 2018 teraz są newsy że Maradona trafił do szpitala Cytuj
boston_luke 193 Opublikowano 26 czerwca 2018 Opublikowano 26 czerwca 2018 Godzinę temu, Starh napisał: Ogólnie Bergkamp to chyba najlepszy napastnik w historii, niesamowita technika, spryt, timing. Jest jednak po tylu latach dość mocno zapomniany niestety. I to, że bał się latać i wszędzie musiał autem jeździć dodawało pewnego smaczku. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 26 czerwca 2018 Opublikowano 26 czerwca 2018 2 godziny temu, c0ŕ napisał: Mysza co tam było? Ten słynny prezes Dynama Brześć Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 (edytowane) Po taki meczu, szkoda trochę Nigerii. Nie był to wielki mecz Argentyny, jakaś efektowna walka. Nijak do oblężenia, jakie waliły np. Niemcy. Dwie drużyny na podobnym poziomie. Ulga o tyle, że żal by mi było Messiego za niezasłużoną krytykę. Ale ekipa po prostu grała w tej grupie średnio. Oczywiście, w fazie pucharowej wszystko jest możliwe. Serbia ma jutro pod górkę, można powiedzieć - oni już odpadli po niesamowitym meczu. Dżerdan Szacziri im zarąbał dagera srogo w plery. Odpadnięcie Brazylii byłoby prawdziwym szokiem, ta ekipa sprawia wrażenie, jakby dopiero ruszała. Szwajcaria była w bezpośrednim meczu raczej lepsza od Serbii, a przecież z Brazylią niemal cały czas się broniła. Trzech graczy, którzy błyszczeli ofensywnie w eliminacjach - Gabriel Jesus, Willian i Paulinho - na razie nie pokazało wiele. Z Kostaryką wymiatał DOŁGLAS, ale chyba nie będzie Hamesem tego Mundialu, bo doznał kontuzji. Korea, mimo walki, zaprezentowała się na razie jako jeden ze słabszych zespołów i również odpadnięcie Niemiec byłoby dla mnie drugim szokiem. Niby sporo problemów mają i zawodów, ale nadal - gdy mecz toczy się cały na połowie rywala, to częściej się wygrywa niż przegrywa. Bardziej już wierzę w Szwecję. Meksyk wygrał dwa mecze, których zupełnie nie musiał wygrać, i ciągle może jeszcze sporo udowodnić co do tego, czy może być tym razem jedną z najlepszych drużyn na świecie, a Hirving Lozano - wśród najlepszych piłkarzy. Edytowane 27 czerwca 2018 przez ogqozo Cytuj
mersi 804 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 (edytowane) ja tam byłem za argentyną jednak i się stresowałem do końca jakby nasi grali XD nawet lepiej wygląda teraz taki meczyk argentyna - francja, z nigerią żabojady by przepchały jakoś wygraną a z messim będą emocje i się nie zdziwie, jak to jego drużyna dalej awansuje Edytowane 27 czerwca 2018 przez mersi Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 @ogqozo co tak słabo w typerze Ci idzie? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 mundial pieknych i dramatycznych porazek ale mimo wszystko z happy endem za kazdym razem dla faworytow, brakuje mi wlasnie odpadniecia jakiegos mocarza kosztem iranu czy wczoraj nigerii, z grup wychodza ci co powinni Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 Przecież Polska miała dotrzeć do półfinału conajmniej, nie byłeś zszokowany odpadnięciem już po drugim meczu? Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 (edytowane) Myślę przyda się jeszcze na te mistrzostwa Edytowane 27 czerwca 2018 przez Bartg Cytuj
ciwa22 858 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 (edytowane) Właśnie pożegnałem dzielnych Wikingów, ponieważ informacje docierają do mojej głowy z pewnego rodzaju opóźnieniem. Rozegrali bardzo dobry mecz z na wpół rezerwowym składem Chorwatów i stworzyli sobie mnóstwo świetnych okazji przede wszystkim ze stałych fragmentów gry, ale zawsze piłce zmierzającej w stronę bramki drogę blokował jakiś Chorwat. Trochę pechowo, trochę na oparach, bo gdy w końcówce spotkania wynik drugiego meczu był dla nich korzystny i brakowało im bramki do awansu, nie ruszyli już z żadnym atakiem. Brakowało im bramki, mieli 10 minut i chyba nie mieli już siły na pojedynki z mistrzowsko utrzymującymi się przy piłce Chorwatami. Dziękuję wam, że byliście - Wikingowie!!! Jest tylko jedna Islandia Europy i jesteście nią wy!!! Pozdrawiam 300 tysięcy kuzynów swoich kuzynów!!! Edytowane 27 czerwca 2018 przez ciwa22 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 Gdyby się ktoś zastanawiał czy ustalał skład wczoraj xd Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 ja pier,dole xD virgin sampaoli vs. chad messi Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 Messi powinien po prostu w garniturze wyjść na następny mecz i tyle, na ch,uj im ten Saulopaulo tam. To jest k,urwa GOŚĆ, do tej pory było tak, że najwięksi zawodnicy najpierw byli zawodnikami, potem trenerami. Messi jest trenerem zanim jeszcze skończył karierę piłkarza. Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 12 godzin temu, _Be_ napisał: nadczłowiek I jeszcze strzelił gola jako grający trener. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi