Opublikowano 27 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Welna napisał: liczy sie bezposrednie spotkanie najpierw czy bramki? bramki
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Autor co te kitajce tak się boją strzelać xD kolejna okazja w ten sposób zje.bana
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Bez kitu tak zje.bac co teraz koreance to ja nie wiem. Jak w ekstraklapie
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Autor ależ dobra ta 3 kolejka na tym mundialu Jak można wystawić Ozila w takiej formie, bez kitu
Opublikowano 27 czerwca 20186 l No, ale póki co jeden gol im wystarczy jeśli Szwecja zostanie na 2:0. Ciekawe to w ch,uj
Opublikowano 27 czerwca 20186 l 5 minut temu, Dreyes napisał: Typer w trzeciej kolejce [*] tylko 3 punkty U mnie 1 xd
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Jeśli Niemcy wygrają, a to nadal bardzo możliwe, to Meksykanie będą największymi frajerami tych mistrzostw xd
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Co się tam dzieje xd takie wyniki obstawiałem ale drużyny cos się nie zgadzają
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Niemcy strzela pewnie rykoszetem w 107min, nie ma dobra na tym turnieju
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Ale dzisiaj to sie juz wku rwie jak Niemcy strzela. Niech awansuja Meksykance ale i tak juz sa frajerami po tym co robia xd
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Niemcy, ze przegraja , to uwieze z 5 minut po zakonczeniu meczu, bo (pipi)a im zawsze wpada
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Autor ten Muller na tych mistrzostwach, no wszystko się od niego odbija, i to nie w stronę bramki