Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

c0ŕ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

w ch.uj emocji dostarcza VAR paradoksalnie (bo sporo osób mówiło że będzie je zabijał) - jak tylko widać jak sędzia drepta do komputerka to już mi się ciśnienie podnosi, te pół minuty gdy wszyscy są totalnie niepewni decyzji, coś pięknego :banderas:

Edytowane przez c0ŕ
Opublikowano
2 minuty temu, Yap napisał:

Łeb pęka od tego mundialu. Emocje, padaka Polaków, (pipi)nięty Maradona, Iran, Maroko, padaka Neuera i dramat Niemców, Argentyna bez wyrazu, ale spinająca poślady w najważniejszym momencie, geniusz kilku piłkarzy...

Wymieniajcie dalej. Dynia mi zaraz eksploduje:obama:

Sensacyjne odpadnięcia Peru oraz Kostaryki oraz wałek w meczu Korea - Meksyk, przez który Koreańczycy nie wyszli z grupy, zaorano ich na punkt. Meksyk nie jest taki mocny jak się początkowo wydawało, to Niemcy są słabi.

Opublikowano
7 minut temu, ciwa22 napisał:

Sensacyjne odpadnięcia Peru oraz Kostaryki oraz wałek w meczu Korea - Meksyk, przez który Koreańczycy nie wyszli z grupy, zaorano ich na punkt. Meksyk nie jest taki mocny jak się początkowo wydawało, to Niemcy są słabi.

Te "wpadki" Niemców z Arabią Saudyjską i Austrią przed mistrzostwami, jawią się w zupełnie innym świetle teraz.

Opublikowano

Te mistrzostwa są niesamowite.

Chyba pierwszy raz widziałem akcję,ze bramkarz wychodzi w pole i traci bramkę

Opublikowano

>this time, go to russia in summer

>still get blown the fuck out

xdddddd

Opublikowano

To teraz albo Loew uratuje dupę Nawałce, albo wręcz przeciwnie. Jeśli Niemcy pożegnają trenera, Nawałka poleci, bo "potrzebne są zmiany". Jeśli zostanie, PZPN zmałpuje od Szwabów i da mu jeszcze jedną szansę.

Opublikowano

ODc4NS5qJi1MAnZjTV48IhREYCRFEisqTUQifEYW

Czy tańczyłeś kiedyś z diabłem w bladym świetle księżyca?