Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

Opublikowano

Wawrzyniak niech jeszcze 100 razy powtórzy, że takie rzeczy jak odpadnięcie Niemców to tylko w Rosji i plan Putina 

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 371,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano

Var zaje,bista sprawa.

No i juz by byl wał na korzysc niemcow gdyby nie to i chu.j wie jak by sie skonczylo tak naprawde

Opublikowano

czy futbol wraca do domu?

Opublikowano

Już nie będzie nowych odcinków łączy nas piłka na youtube, no cóż nie dziwne xd w sumie fajnie się oglądało ten kanał.

Opublikowano
  W dniu 27.06.2018 o 18:07, Faka napisał(a):

Już nie będzie nowych odcinków łączy nas piłka na youtube, no cóż nie dziwne xd w sumie fajnie się oglądało ten kanał.

Z mundialu czy w ogóle?

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano
  W dniu 27.06.2018 o 18:10, Yakubu napisał(a):

Z mundialu czy ogólnie?

Mam nadzieję, że z mundialu tylko.

Opublikowano

O, paczta, Kostaryka umi wyjść za połowę

Opublikowano
  • Autor
  W dniu 27.06.2018 o 18:07, Faka napisał(a):

ty no od dwóch dni już wiadomo, ale wiśnia napisał że to był ostatni projekt mundial więc pewnie jeszcze vlogi propagandowe się pojawią po turnieju

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

Szkoda, śmiech na pogrzebie jest zawsze mocno terapeutyczny

Opublikowano

Miro niczym Szekspir. Jeszcze nikt nigdy tak pięknie nie prawił w Polsce o Ticosach. Człowiek bogatej wiedzy, skradł moje serce.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano
  • Autor

krwawią mi oczy jak patrzę na grę Gabriela Jesusa na tym mundialu

Opublikowano

Właśnie się zorientowałem, że niechcący wytypowałem 1:0 dla Serbii :nosacz2: KOSOVO JE SRBIJA :rayos:

Opublikowano
  W dniu 27.06.2018 o 18:16, Kosmos napisał(a):

"kałtinio" xd

lepiej niż żeby czytał „kołczinio”

Opublikowano
  • Autor
  W dniu 27.06.2018 o 18:21, Tokar napisał(a):

Właśnie się zorientowałem, że niechcący wytypowałem 1:0 dla Serbii :nosacz2: KOSOVO JE SRBIJA :rayos:

Opublikowano

KOREJA<3

Opublikowano

Jak serbowie biją brazyliane, już marcelo wymieniony, zaraz kolejny xd

Opublikowano
  W dniu 27.06.2018 o 17:42, kanabis napisał(a):

Var zaje,bista sprawa.

No i juz by byl wał na korzysc niemcow gdyby nie to i chu.j wie jak by sie skonczylo tak naprawde

Od tych mistrzostw bojkotuję i nie oglądam meczów bez VAR-u. CL niech idzie z duchem czasu albo się zwija :3

Opublikowano

Co miałem w głowie jak obstawiałem 0:0 w CRO-SWI to też nie wiem :sapek: Won maniok kopać, a nie piłkę :[

Opublikowano

Były piłkarz łksu strzela gola na  istrzostwach świata. Gotowy scenariusz.