Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

c0ŕ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądam naszych i zastanawiam się czy my w ogóle na tym meczu coś istniejemy? Ogarnia mnie żenada z każdą minutą tego meczu, nie wiem co się tym piłkarzom stało. Przed mundialem wszystko, a tutaj, na mundialu?

Gość Orzeszek
Opublikowano
3 minuty temu, ragus napisał:

Obstawiamy ilu ma w głowie "Jezu gorąco kiedy koniec?"

Jeszcze godzinka i do domu, wakacje.

Opublikowano
5 minut temu, Bartg napisał:

Wszystko przez parcie pzpn na pierwszy koszyk i nie granie meczow towarzyskich częściej niz raz na pol roku... 

Jak widać wyśmienicie się to dla nas skonczylo, wszystkie drużyny w naszej grupie z tych kolejnych koszyków są i tak P O T Ę Ż N E, tylko nie my. 

Gość Orzeszek
Opublikowano

W końcu Fabiański, szczesny pewnie zszedł by z w(pipi)u. 

Gość Orzeszek
Opublikowano

Dostaje padaczki na widok tych podań typu gorący ziemniak aby się pozbyć piłki.

Opublikowano

Czy Orły Harnasia mają jakąś potrzebę non stop podawania do bramkarza? Ja (pipi)e, zero jakiegoś wyprowadzenia szybko piłki, tylko jak dostanie piłkę i głupieje to do bramkarza,... Nie będę płakał jak po podaniu do bramkarza, ten ją przepuści i będzie gol

Opublikowano

Przypomniałem sobie że Sławek Peszko przed mundialem ogłosił że po turnieju kończy swoją bogatą karierę reprezentacyjną :(

Sławek, kiedy jak kiedy ale dzisiaj musisz

Opublikowano

O chu.j jakby tak fabian wkur,wiony w koncu po kolejnym podaniu odwrocil sie i zaje,bal kopa do naszej bramki , to by bylo piekne podsumowanie mundialu :banderas::