Opublikowano 28 czerwca 20186 l Japończycy spojrzeli w statystyki, że każdy celny strzał wpada do naszej bramki, to teraz strzelają z każdej pozycji
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Autor GLIK -> BEREŚ -> GLIK -> BEDNAREK -> GLIK -> GÓRALSKI -> JĘDZA jak to mówi młodzież, ty do mnie, ja do ciebie
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Karny dla Senegalu A jednak nie Edytowane 28 czerwca 20186 l przez Tokar
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Oglądam naszych i zastanawiam się czy my w ogóle na tym meczu coś istniejemy? Ogarnia mnie żenada z każdą minutą tego meczu, nie wiem co się tym piłkarzom stało. Przed mundialem wszystko, a tutaj, na mundialu?
Opublikowano 28 czerwca 20186 l 5 minut temu, Tokar napisał: Wszystko przez żarcie z biedronki za malo czystej
Opublikowano 28 czerwca 20186 l 3 minuty temu, ragus napisał: Obstawiamy ilu ma w głowie "Jezu gorąco kiedy koniec?" Jeszcze godzinka i do domu, wakacje.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Moze u polakow to jakas jednostka chorobowa "lęk przed wyjsciem z grupy na duzym turnieju"
Opublikowano 28 czerwca 20186 l 5 minut temu, Bartg napisał: Wszystko przez parcie pzpn na pierwszy koszyk i nie granie meczow towarzyskich częściej niz raz na pol roku... Jak widać wyśmienicie się to dla nas skonczylo, wszystkie drużyny w naszej grupie z tych kolejnych koszyków są i tak P O T Ę Ż N E, tylko nie my.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Halo, policja, zgłaszam zaginięcie Piotrka Zielińskiego. Ostatnio widziany w Neapolu.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Teraz, Tokar napisał: Halo, policja, zgłaszam zaginięcie Piotrka Zielińskiego. Ostatnio widziany w Neapolu. O lol jest w skladzie
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Dostaje padaczki na widok tych podań typu gorący ziemniak aby się pozbyć piłki.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l 3 minuty temu, Bartg napisał: O lol jest w skladzie No właśnie to jest najbardziej niepokojące. Jest, ale zaginął
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Czy Orły Harnasia mają jakąś potrzebę non stop podawania do bramkarza? Ja (pipi)e, zero jakiegoś wyprowadzenia szybko piłki, tylko jak dostanie piłkę i głupieje to do bramkarza,... Nie będę płakał jak po podaniu do bramkarza, ten ją przepuści i będzie gol
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Gra wyglada tak jak bysmy wyszli skladem zlozonym z zawodnikow ekstraklasy
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Autor Przypomniałem sobie że Sławek Peszko przed mundialem ogłosił że po turnieju kończy swoją bogatą karierę reprezentacyjną Sławek, kiedy jak kiedy ale dzisiaj musisz
Opublikowano 28 czerwca 20186 l O chu.j jakby tak fabian wkur,wiony w koncu po kolejnym podaniu odwrocil sie i zaje,bal kopa do naszej bramki , to by bylo piekne podsumowanie mundialu :