Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 370,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano
4 minuty temu, c0ŕ napisał:

Przypomniałem sobie że Sławek Peszko przed mundialem ogłosił że po turnieju kończy swoją bogatą karierę reprezentacyjną :(

Trzeba będzie jakiś trybiut zrobić, kompilacja najlepszych setek

Opublikowano

Nasza obrona gra ciotę, stoją jak pachołki jakieś.

Opublikowano
Teraz, Tokar napisał:

Trzeba będzie jakiś trybiut zrobić, kompilacja najlepszych cwierc-szans

Opublikowano

Fabiański też dał popis nie łapiąc tego

Opublikowano

Co za boiskowy kryminał ten cały góralski. Cała drużyna w polu karnym, wysoko na skrzydle ktoś czeka na piłkę żeby wrzucić w pole karne, a ten pier.dolony debil strzela z 40 metrów, IQ pewnie gdzieś na poziomie wczesny grosik/późny peszko. 

Opublikowano

Lewandowski... totalnie bez formy.

Opublikowano
Teraz, Starh napisał:

Lewandowski, Milik, Zielinski, Glik, Kurzawa, Blaszczykowsi, Grosicki, Krychowiak, Piszczek, Bednarek, Rybus, Szczesny... totalnie bez formy.

Opublikowano

Nie jego wina ze zle przyjal przecież machal rencoma. Kurzawa jak sie zmarszczy wyglada jak Jimmy z Bully

Opublikowano
1 minutę temu, Starh napisał:

Lewandowski... totalnie bez formy.

Jak wychodził z tunelu wiedziałem że będzie źle :notsure:, widziałeś jego przekrwawione oczy ?

Albo Peszko robił dobrą atmosferę w nocy :nosacz3: lub płakał do słuchawki Ani że nikt go nie docenia :kaz:

Opublikowano

Nie przegrywamy do przerwy. Jest dobrze panowie

Opublikowano

Ten jakim szczęśliwym głosem "Po raz pierwszy do przerwy nie przegrywamy" :pawel:

Opublikowano

EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I W PIŁKĘ BĘDZIE MOŻNA GRAĆ TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI

Opublikowano

Że zacytuję wam po zagranicznym komentatorze: "mają piłkę w narożniku przy bramce przeciwnika i wycofują podaniami aż do swojego bramkarza, wow, drużyna która nie wygrała żadnego meczu, wow..."

Oczy krwawią.

Opublikowano

Czy mecze naszych muszą być najnudniejsze na tych mistrzostwach:reggie:

Zieliński, Krychowiak, po co to gra w tej kadrze. Może wejdzie Peszko i coś zmieni, a nie moment on tam pojechał dla atmosfery bo grać nie potrafi

Edytowane przez Sep

Opublikowano
  • Autor

ale tych reklam z Grosickim w żabce i blachotrapezy Glika mógłby nam Kurski oszczędzić w tym trudnym dla kibica okresie

Edytowane przez c0ŕ