Opublikowano 28 czerwca 20186 l 4 minuty temu, c0ŕ napisał: Przypomniałem sobie że Sławek Peszko przed mundialem ogłosił że po turnieju kończy swoją bogatą karierę reprezentacyjną Trzeba będzie jakiś trybiut zrobić, kompilacja najlepszych setek
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Teraz, Tokar napisał: Trzeba będzie jakiś trybiut zrobić, kompilacja najlepszych cwierc-szans
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Co za boiskowy kryminał ten cały góralski. Cała drużyna w polu karnym, wysoko na skrzydle ktoś czeka na piłkę żeby wrzucić w pole karne, a ten pier.dolony debil strzela z 40 metrów, IQ pewnie gdzieś na poziomie wczesny grosik/późny peszko.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Teraz, Starh napisał: Lewandowski, Milik, Zielinski, Glik, Kurzawa, Blaszczykowsi, Grosicki, Krychowiak, Piszczek, Bednarek, Rybus, Szczesny... totalnie bez formy.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Nie jego wina ze zle przyjal przecież machal rencoma. Kurzawa jak sie zmarszczy wyglada jak Jimmy z Bully
Opublikowano 28 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Starh napisał: Lewandowski... totalnie bez formy. Jak wychodził z tunelu wiedziałem że będzie źle , widziałeś jego przekrwawione oczy ? Albo Peszko robił dobrą atmosferę w nocy lub płakał do słuchawki Ani że nikt go nie docenia
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Ten jakim szczęśliwym głosem "Po raz pierwszy do przerwy nie przegrywamy"
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Jak mnie krychiwiak drazni... Co za drewniak yebany, tylko do tylu. Wielki rozgrywajacy phii
Opublikowano 28 czerwca 20186 l EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I W PIŁKĘ BĘDZIE MOŻNA GRAĆ TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI
Opublikowano 28 czerwca 20186 l i dalej chodzonego. Styl: podam na odpie*ol, jak nie przyjmiesz to się pie*ol. Kilku chce, kilku nie chce, kilku nie umie
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Że zacytuję wam po zagranicznym komentatorze: "mają piłkę w narożniku przy bramce przeciwnika i wycofują podaniami aż do swojego bramkarza, wow, drużyna która nie wygrała żadnego meczu, wow..." Oczy krwawią.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Czy mecze naszych muszą być najnudniejsze na tych mistrzostwach Zieliński, Krychowiak, po co to gra w tej kadrze. Może wejdzie Peszko i coś zmieni, a nie moment on tam pojechał dla atmosfery bo grać nie potrafi Edytowane 28 czerwca 20186 l przez Sep
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Autor ale tych reklam z Grosickim w żabce i blachotrapezy Glika mógłby nam Kurski oszczędzić w tym trudnym dla kibica okresie Edytowane 28 czerwca 20186 l przez c0ŕ