Opublikowano 29 czerwca 20186 l 35 minut temu, Figuś napisał: https://i1.jbzdy.pl/contents/2018/06/6d13540cf7b525dd66e4d9a3a93e9dc5.mp4 Już na żywo, w trakcie meczu miałem z tego straszną bekę. Co to za typ to ja nawet nie.
Opublikowano 29 czerwca 20186 l 36 minut temu, Figuś napisał: https://i1.jbzdy.pl/contents/2018/06/6d13540cf7b525dd66e4d9a3a93e9dc5.mp4
Opublikowano 29 czerwca 20186 l Liczyl ktos ile on tych obrotow zrobil? Malo do bramki sie nie wturlal :
Opublikowano 29 czerwca 20186 l Godzinę temu, Bartg napisał: No nie wiem co tak słabo #var Sędziego z meczu Iran- Portugalia nie ma w tym gronie? Odmówienie karnego Iranowi i obawa przed pokazaniem czerwonej kartki Krystynie. Portugalia może być wdzięczna temu sędziemu, bo już powinni być poza turniejem. Edytowane 29 czerwca 20186 l przez Yamaneko22
Opublikowano 29 czerwca 20186 l Gość sędziujący Meksyk - Korea, który puścił kontrę po faulu na Azjatyckim Tygrysie, z której Chicharito strzelił bramkę, mam nadzieję też już na feriach. To, podobnie jak Serbię i niepodyktowany karny na ich korzyść, kosztowało Koreę awans z grupy - ale to pewnie wiecie. Edytowane 29 czerwca 20186 l przez ciwa22
Opublikowano 29 czerwca 20186 l Autor Oglądam teraz transmisję z przylotu repry, oczywiście poljaków sporo przyszło, głównie januszów i Grażyn po autografy xD i te teksty, ZADOWOLENI JESTEŚMY NO NIE POSZŁO ALE POLSKA!!! echhhh, idę rozchodzić ten cringe Edytowane 29 czerwca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 29 czerwca 20186 l Tak, zostalo juz tylko 3 bezblednych sedziow ich zestaw bedzie sedziowal do konca mistrzostw kazdy mecz. No i kilku na pegazusy do varu
Opublikowano 29 czerwca 20186 l Autor Nawalka jak do fot pozuje z usmieszkiem xD temu polactwu co tam przyszło tylko jeszcze w mordę napluć, choć w sumie grą zostało to zrobione NIC SIĘ NIE STAŁO XD Edytowane 29 czerwca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 29 czerwca 20186 l 5 minut temu, Starh napisał: Marciniak podobno też do domu ;] No nie podobno juz bartg wrzucal info, że nie sędziuje dalej bo varu nie uzywał 2 minuty temu, c0ŕ napisał: NIC SIĘ NIE STAŁO XD <3 <3 Edytowane 29 czerwca 20186 l przez _Be_
Opublikowano 29 czerwca 20186 l Autor ale kisnę jak na to patrzę, te dantejskie sceny jak robactwo walczyło o te autografy najgorszej drużyny mundialu jak o życie, nawet Peszko hurtowo podpisywał XDDDDD Reeeee :rzyg:
Opublikowano 29 czerwca 20186 l Polska reprezentacja wlasnie wrocila do kraju. Pieknie przywitana przez kibicow. Dumni po zwyciestwie, wierni po porazce. Dziekujemy ! I Dawaaj !
Opublikowano 29 czerwca 20186 l Zacna 11, dorzuciłbym jeszcze Williana, Gabriela Jesusa, Mane, Kroosa, Reusa na ławke przegrańców
Opublikowano 29 czerwca 20186 l Lewandowski Czyli od poczatku mialem racje No a przylot pilkarzy dramat, lesne dziadki poklepane po pleckach, juz za 4 lata, jeszcze brakuje zeby ktos powiedzial no nie pyklo i o co morde pilujecie Edytowane 29 czerwca 20186 l przez aphromo
Opublikowano 29 czerwca 20186 l 3 godziny temu, _Be_ napisał: Zacna 11, dorzuciłbym jeszcze Williana, Gabriela Jesusa, Mane, Kroosa, Reusa na ławke przegrańców Przede wszystkim brakuje Mascherano. No ale wiadomo, ze chodzi o srednia. Edytowane 29 czerwca 20186 l przez Ludwes
Opublikowano 29 czerwca 20186 l 2 godziny temu, _Be_ napisał: Zacna 11, dorzuciłbym jeszcze Williana, Gabriela Jesusa, Mane, Kroosa, Reusa na ławke przegrańców Real Madryt? Wstawaj Robert zesrałeś się.
Opublikowano 29 czerwca 20186 l 21 minut temu, Ludwes napisał: Przede wszystkim brakuje Mascherano. I Neuera
Opublikowano 29 czerwca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. I cyk jednego smiecia mniej
Opublikowano 29 czerwca 20186 l 4 godziny temu, c0ŕ napisał: Oglądam teraz transmisję z przylotu repry, oczywiście poljaków sporo przyszło, głównie januszów i Grażyn po autografy xD i te teksty, ZADOWOLENI JESTEŚMY NO NIE POSZŁO ALE POLSKA!!! echhhh, idę rozchodzić ten cringe Ciekawe jak tam było po przylocie niemieckiej repry. Czy Kruku z kumplami krzyczał jakieś - Es ist nichts passiert, Deutscher es ist nichts passiert?
Opublikowano 29 czerwca 20186 l 4 godziny temu, kanabis napisał: Zdecydowanie powinien byc Jezusek za Wernera A miałem dać Harrego w typerze na króla strzelców, ale przypomniało mi się cumming home, zaśmiałem się sam do siebie i wpisałem malarza chodnikowego Jak jesteśmy przy podsumowaniach fazy grupowej, to mnóstwo zostało powiedziane i napisane na temat występu orlików nawauky, a przecież wszystko można zawrzeć w jednym gifie TAK BYŁO! Jedyny Real, do którego Lewandowski ma szansę przejść to
Opublikowano 29 czerwca 20186 l Autor 23 minuty temu, Twarożek napisał: No co, ktos nie moze przyjsc po autograf? ależ można, jak najbardziej, jeszcze jak