Yakubu 3 047 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 A jakiś przepis o wślizgu od tyłu żeby tylko wjechacrw nogi jest w tych przepisach? Jakby mu wjechał z karata wyprostowaną nogą w kolano to też by czerwonej nie dostał? 1 Cytuj
michal 558 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 1 minutę temu, Yakubu napisał: A jakiś przepis o wślizgu od tyłu żeby tylko wjechacrw nogi jest w tych przepisach? Jakby mu wjechał z karata wyprostowaną nogą w kolano to też by czerwonej nie dostał? a wjechal z wyprostowana noga? Cytuj
michal 558 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 to chyba nie znasz pelnego wyprostu w rozumieniu rehabilitacji. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 32 minuty temu, _M_ napisał: januszku futbolu juz od dluzszego czasu fifa zmienila przepisy odnosnie sytuacji gdzie ostatni obronca fauluje wychodzacego sam na sam napastnika druzyny przeciwnika. No ale sam na sam z bramkarzem a bramka to tez chyba delikatna roznica prawda marian? No chyba ze jest jedynie przepis o jakim mowisz bez zadnych podpunktow Zreszta chyba wedle przepisu o jakim mowisz jest wlasnie czerwona kartka Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 38 minut temu, _M_ napisał: januszku futbolu juz od dluzszego czasu fifa zmienila przepisy odnosnie sytuacji gdzie ostatni obronca fauluje wychodzacego sam na sam napastnika druzyny przeciwnika. ale wiesz, że są odstępstwa od tego? Cytuj
michal 558 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2016-05-10/gol-zamiast-karnego-i-koniec-z-potrojna-kara-zmiany-w-przepisach-przed-euro-2016/ Cytuj
michal 558 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 34 minuty temu, _Be_ napisał: Nadal nie rozumiesz sedziowie przes mundialem dostali zalecenia by nie dawac czerwonych/zoltych kartek jesli nie jest to ewidentne. Po poczatkowym sprzeciwie uznaje to za dobry ruch. Pilka nozna powinna zostac meska gra. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 Ja już prędzej bym nie dał czerwonej temu Kolumbijczykowi co dostał piłką w rękę, niż temu cwaniaczkowi z Danii xd Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 Telepie mnie, że do 16 tak długo trzeba czekać na brazylię. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 Godzinę temu, Yakubu napisał: Ja już prędzej bym nie dał czerwonej temu Kolumbijczykowi co dostał piłką w rękę, niż temu cwaniaczkowi z Danii xd No ta kosa dunczyka to juz zwykle kure.stwo bylo. Dobrze ze wygrali w karnych chorwaci bo by byla chu.jnia i boga nie ma Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 A dlaczego on nie dostał czerwonej za atak w nogi od tyłu? Bo ja już się pogubiłem, każdy co innego pisze.. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 no niby zeby nie karac podwojnie. z tym, ze to bez sensu bo bedac w takiej sytuacji jak dunczyk to nie ma co sie piep,rzyc i mozna smialo napastnika skosic bo zawsze jest szansa, ze karnego nie strzeli. rozumiem nie dawac czerwonej za jakis przypadkowy faul, albo np. drugiej zoltej kartki za jakas reke czy cos. no, ale to bylo juz takie typowo bezczelne jak sie jak w iss na psxie robilo za dzieciaka jak kolega dobiegal do bramkarza. no, ale tam byla czerwona kartka wiec w gre wchodzila jakas kalkulacja, tutaj jest czysty zysk. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 Moze bo to murzyn byl i sedzia doszedl do wniosku ze ma wystarczajaco przeje,bane. Cos jak w south parku. Innego wytlumaczenia nie mam Olszmic ale przeciez jak kolumbijczyk reka dotknal to bylo czerwo wiec jak to z tym nie karaniem podwojnie Poje.bane, lepiej curling ogladac mniej skomplikowany Cytuj
bocieque 123 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 Gość był sam na sam nie tyle z bramkarzem co z pustą bramką. IMO albo żółta i zaliczony gol, bo ciężko byłoby żeby nie trafił w pusta bramkę z 5 metrów, albo czerwona i karny. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 Nie dostał czerwonej bo za wśclizgi się nie daje czerwonych. Jakby to był chamski wślizg obiema nogami albo atak na nogi piłkarza a nie na piłkę to wtedy owszem. W tym przypadku był to zwykły nieudany atak na piłkę dlatego tylko żółta. To nie jest tak, że sędzia sobie interpretuje za co da żółta a za co czerwona. Sędziowie maja czarno na bialym powiedziane w jakich sytuacjach jaka kartka. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 8 minut temu, szejdj napisał: To nie jest tak, że sędzia sobie interpretuje za co da żółta a za co czerwona Proszę cię. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 30 minut temu, kanabis napisał: Moze bo to murzyn byl i sedzia doszedl do wniosku ze ma wystarczajaco przeje,bane. Cos jak w south parku. Innego wytlumaczenia nie mam Olszmic ale przeciez jak kolumbijczyk reka dotknal to bylo czerwo wiec jak to z tym nie karaniem podwojnie Poje.bane, lepiej curling ogladac mniej skomplikowany a nawet potrojne, bo przeciez w nastepnym musial pauzowac Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 A u nas Cytat Nasz bramkarz wybrał się chyba na przebieżkę do kiosku z napojami wyskokowymi - ocenił postawę syna Maciej Szczęsny. xd Cytuj
Yamaneko22 3 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 Jednak trochę szkoda że Niemiaszki nie będą dziś grać z Brazylią... Rewanż za 7:1, byłoby ciekawie Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 Powtórka też byłaby niczego sobie. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 lipca 2018 Autor Opublikowano 2 lipca 2018 Ja pier.dolę ten Janas, nie dość że wygląda i wysławia się jakby go ktoś wyciągnął z domu Peszki po tygodniowym maratonie alkoholowym to jeszcze wali banałami i liczy że Suarez strzeli coś w tym meczu xdddd 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi