El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 (edytowane) Jak by co, w angielskiej TV tez uznali ze bardzo dobra obrona ja prdl, ten Neymar Edytowane 2 lipca 2018 przez El Loco Chocko Cytuj
bocieque 123 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 Neymar do szpitala, stwierdzam - padaczka. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 Na oczach sędziego nejmarka depczo xddddd Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 (edytowane) Chciał karnego i czerwoną kartkę wymusić cwelaszek yebany, dałbym żółtą kartkę za symulowanie. Jeszcze minusują XD chyba okularów nie założyli, co za teatr odwalił piłkarzyna. Edytowane 2 lipca 2018 przez Faka 1 Cytuj
wozek 77 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 jak mu robili te dziary na rękach, karku, ch.uj wie gdzie ,to chyba go pasami przypinali do fotela, bo by pół roku kończyli robote. 1 Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 5 minut temu, Faka napisał: Chciał karnego i czerwoną kartkę wymusić cwelaszek yebany, dałbym żółtą kartkę za symulowanie. Jeszcze minusują XD chyba okularów nie założyli, co za teatr odwalił piłkarzyna. Najpierw załóż sobie okulary skoro nie widziałeś że go celowo nadepnął.Bo nadepnięcia nie symulował. 2 Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 (edytowane) https://streamable.com/8wvdi Piękny teatr - w roli głównej neymar XD up Oglądaj se gifa i załóż okulary przy okazji. Dziwne, że sędzia nie krzyczał, też "celowo" nadepnięty XDD Edytowane 2 lipca 2018 przez Faka Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 (edytowane) Daj ujęcie z tej drugiej kamery. Ze słuchem u Ciebie też nie tak skoro komentatorzy potwierdzają że go nadepnął. Ja wiem, że prawie wszyscy jesteśmy za Meksykiem ale bez przesady.Obiektywizmu trochę.Nie lubię szopek ale jeszcze bardziej chamskiej gry. Edytowane 2 lipca 2018 przez keyzee Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 (edytowane) A z faką szkoda gadać jak coś Edytowane 2 lipca 2018 przez _Be_ Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 Nadepnąć go nadepnął, fakt. Chociaż widać, że lekko, wręcz pieszczotliwie. Cytuj
bocieque 123 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 Na tym gifie widać, że sędziego liniowego też nadepnął, a jakoś sędzia nie wywija się jak węgorz. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 A mówiłem żeby Firmino wpuścić to nie Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 W drugiej połowie Meksyk był Polską ameryki. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 3 pkty w typerze, zapomniałem juz jak to dobrze smakuje Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 Jeszcze jutro Anglia i 50 zł wpadnie Jestem królem świata Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 Nazwałem ten obraz: MEKSYK ROBI PAŁĘ BRAZYLII 1 1 Cytuj
Butt 3 428 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 11 minut temu, Bartg napisał: 3 pkty w typerze, zapomniałem juz jak to dobrze smakuje Smakowałoby jeszcze lepiej gdyby nie to, że na oko gdzieś tak połowa uczestników wytypowała poprawny wynik. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 8 minut temu, Butt napisał: Smakowałoby jeszcze lepiej gdyby nie to, że na oko gdzieś tak połowa uczestników wytypowała poprawny wynik. Nie zepsujesz mi tego! Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 2 lipca 2018 Opublikowano 2 lipca 2018 (edytowane) Nie wiem czy wiecie, ale Belgia walczy nie tylko o honor, piękno, dobro, harmonię i żółć hejterów. W stawce są też telewizory. Wzorem wielu sieci, belgijska firma Krefel zaoferowała zwrot kasy za TV klientom, jeśli Belgia strzeli więcej niż 15 goli: https://www.krefel.be/fr/wk-tv-actie Jak ładnie wypisują, dlaczego Belgia totalnie ma szanse na zdobycie takiej liczby bramek! Teraz osoby to sponsorujące muszą być trochę podrobione, bo widzą, że gdyby tylko Batshuayi był tak dobry w trafianiu w bramkę jak we własną głowę, to już teraz te 15 goli by mogło być. Przyznam - sam bym kupił taki TV na zaś, gdybym o tym wiedział, kiedy LG było jeszcze dostępne. Nie jest to mój wymarzony TV, ale ekscytujący i wart swojej ceny, a czaicie tę adrenalinę przy meczach? W Polsce niemożliwe, nie byłbym w stanie wierzyć, że to zrobią. Dzisiaj wraca Kompany, poza tym standardowe ofensywne ustawienie, z De Bruyne na środku pomocy. To dla zespołu Martineza pierwszy poważny test, bo Japonia już na pewno nie powinna się bronić. Chociaż w sumie w meczach grupowych to defensywa i pojedynki fizyczne były ich mocniejszą stroną przez większość spotkań. Nie wspominajmy o tym, jak wyglądał mecz z Polską. Ale Japonia przecież miała powody walczyć w nim o punkty, i przegrywała. A to wygrana strona tamtego meczu została objechana. Cóż tu dodać. Dziś powinni być stestowani z każdej strony, ale swoje szanse mają. Kraj Kwitnącej Wiśni też bez zmian względem wyjściowej jedenastki. Chociaż Keisuke Honda udowodnił, że nawet wchodząc na 20 minut zrobi dla Japonii najwięcej, kolejny raz zacznie właśnie na ławce. Czy Honda to... Firmino Japonii? Edytowane 2 lipca 2018 przez ogqozo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi