Opublikowano 2 lipca 20186 l Jakoś ciężko dzisiaj wyłonić kogoś, kto przejdzie do ćwierćfinałów, intuicja mi podpowiada, że japońce wygrają, a wolałbym, żeby to była Belgia.
Opublikowano 2 lipca 20186 l 2 godziny temu, Kmiot napisał: Strzał prosto w bramkarza, a według Iwańskiego to była FENOMENALNA INTERWENCJA. Iwanski to ciepla klucha TVP, telewizji ktora cholubi partactwo i kolesiostwo.
Opublikowano 2 lipca 20186 l Szczęsny po blamażu syna jakiś zaczepny w studio sędzia meczu się nie podoba
Opublikowano 2 lipca 20186 l ale srake grają belgowie, no ale takie zespoliki jak panama czy tunezja to umieją szybciutko ustawić xd Edytowane 2 lipca 20186 l przez mersi
Opublikowano 2 lipca 20186 l Czy ja wiem, Japonia nie może swojego pola karnego opuścić od dłuższego czasu. To mogliśmy być my xd Ale źleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~ Strejlaua ustawiłbym sobie jako sygnał sms No i zjebali cosplay Polski, strzał w światło bramki Edytowane 2 lipca 20186 l przez Tokar
Opublikowano 2 lipca 20186 l Autor "śśś... św.. świ.... fatalne podanie" tak jak pan Strejlau powiedział
Opublikowano 2 lipca 20186 l czyli co japonia taktyka ala obrona częstochowy, bo tak nie za bardzo śledzę?
Opublikowano 2 lipca 20186 l 9 minut temu, Tokar napisał: Czy ja wiem, Japonia nie może swojego pola karnego opuścić od dłuższego czasu. No, dla foruma dowód ich wyższości. Jeśli Belgia teraz nie gra dobrze, to przyznajmy, nie da się grać dobrze. Jak atakują to źle, bo hehe atakują a nie ma gola hehe nie wiedzą że liczą się bramki nie okazje hehe. Jakby nie atakowali, próbowali jakoś rozciągnąć rywala żeby mieć miejsce na atak, to też źle, żenujący styl bez atakowania, nie tworzą nawet okazji gwiazdeczki hehe. A ja już żałuję, że medal zdobędzie najwyżej jedna ekipa z dwójki Belgia-Brazylia. Co za szkoda. Co za piękne granko. Odwaga, skill, walka, dynamika, różnorodność. Ile razy dotykają piłki, czujesz, że rywal nie ma lekko w każdej sekundzie. Nie da się lubić futbol i ich nie lubić na tym turnieju.