c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 lipca 2018 Autor Opublikowano 6 lipca 2018 ja raczej nie dam rady oglądać nawet na sport.tvp.pl, a wracam dopiero w poniedziałek, więc z góry mówię że dopiero wtedy wrzucę aktualizację typera xd Ech, ciekawe czy Cavani dzisiaj zagra, nienawidzę gdy drużyny są osłabione w meczach o taką stawkę Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 (edytowane) Latynosi w ostatnich dniach szczęścia nie mają. Marcelo, James i Cavani z kontuzją. Mam nadzieję, że taką do rozchodzenia. Oby Edinson zagrał - na tym turnieju on ciągnie ataki Urusów. Luisito jest bez formy ale waleczny jak zwykle, więc zawsze kogoś ugryzie, poprzewraca się na czas lub pokłóci o nic z arbitrem. Ataki jednak kreuje Edinson, bez niego może być bardzo, bardzo smutno, bo ma być królem strzelców, chlip, chlip. Edytowane 6 lipca 2018 przez ciwa22 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 Belgia kadrowo nie odstaje od Brazylii, ale ten Martinez srający ze strachu przed Canarinhos robi różnicę, to się musi skończyć wpierdolem. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 (edytowane) Belgia przypomina trochę Kolumbię sprzed czterech lat. Wszystko fajnie, strzelamy sporo bramek ale kiedy dochodzi do konfrontacji z wyżej notowanym papierowym faworytem, to będzie kisiel w majtach. Ćwierćfinał to etap, który z reguły odróżnia poważnych kandydatów do medalu od niespełnionych czarnych koni. EDIT: Chociaż jak się nad tym zastanowić, to nie trzeba szukać analogii aż tak daleko, bo Belgia może przypominać... Belgię sprzed czterech lat. Też odpadli chyba w ćwierćfinale z Argentyną, tylko nie pamiętam czy też byli tak bramkostrzelni, jak podczas tegorocznych mistrzostw. Edytowane 6 lipca 2018 przez ciwa22 Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 20 minut temu, Zwyrodnialec napisał: Belgia kadrowo nie odstaje od Brazylii, ale ten Martinez srający ze strachu przed Canarinhos robi różnicę, to się musi skończyć wpierdolem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 23 minuty temu, ciwa22 napisał: Marcelo, James i Cavani z kontuzją. Marcelo wróci, gorzej że na prawej flance nie zagra już Danilo a zamiast niego będzie grał Fagner najsłabsze ogniwo chyba w tej reprezentacji i tam mogą swojej szansy upatrywać Belgowie. 25 minut temu, ciwa22 napisał: Ataki jednak kreuje Edinson Raczej Suarez 22 minuty temu, ciwa22 napisał: czy też byli tak bramkostrzelni, jak podczas tegorocznych mistrzostw Strzelili o bramkę więcej w czterech meczach niż na tych w jednym meczu z Tunezją Cytuj
Gość aphromo Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 40 letni Buffon podpisal roczny kontrakt z PSG Tak trzeba zyc. Francja-Urugwaj to bedzie cudo. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 Widziałem wszystkie mecze Urugwaju i dla mnie zdecydowanie Luisito jest w słabej formie. W pierwszym spotkaniu z Egiptem Urusi męczyli się okrutnie bo pudłował Suarez, po sytuacjach, które tworzył Cavani. On rozgrywał piłkę, rozpoczynał akcje i przede wszystkim był niezwykle dokładny w dograniach. Suarez nawet w słabej formie tez jest piłkarzem niezbędnym, a jego zalety wymieniłem wcześniej, ale martwię się, że z przodu bez Cavaniego będzie piach. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 7 minut temu, aphromo napisał: 40 letni Buffon podpisal roczny kontrakt z PSG co to ma do tematu o MŚ? Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 1 minutę temu, _Be_ napisał: co to ma do tematu o MŚ? 3 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 1 minutę temu, ciwa22 napisał: Widziałem wszystkie mecze Urugwaju i dla mnie zdecydowanie Luisito jest w słabej formie. W pierwszym spotkaniu z Egiptem Urusi męczyli się okrutnie bo pudłował Suarez, po sytuacjach, które tworzył Cavani. On rozgrywał piłkę, rozpoczynał akcje i przede wszystkim był niezwykle dokładny w dograniach. Suarez nawet w słabej formie tez jest piłkarzem niezbędnym, a jego zalety wymieniłem wcześniej, ale martwię się, że z przodu bez Cavaniego będzie piach. Jedno nie wyklucza drugiego, w tych meczach, które widziałem to Suarez kreował bardziej akcje Cavani wykańczał, ale ogólnie wspólpraca między nimi wyglada doskonale. Wydaje mi się, że jeden z lepszych ataków na tych MŚ (na równi z trójkątem Griezzą, Mbappe, Giroud), ale sam Suarez to chyba będzie kopanie się po czole. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 Suarez dobrze wygląda tylko fragmentami, ale to juz po prostu taki pilkarz. Koszmarny mecz z Egiptem, gdzie nie wykorzystał trzech swietnych okazji, pozniej gol z Arabia, nastepnie z Rosja i świetne 25 minut z Portugalia, pozniej dramat. Cavani i Suarez to fajne duo, ale bardzo czesto jeden gra zle, a drugi dobrze i na odwrot. Na tych mistrzostwach chyba jednak Cavani > Luisito, bo wydaje mi sie, ze ten pierwszy stworzyl drugiemu troche wiecej okazji, a i goli ma wiecej. Choc praca w pressingu Suareza jest nieprawdpodobna. Gosc chcialby pressowac caly czas, ale tak tez jest i w Barcelonie, wiec to zadna nowosc. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 Dzisiaj Urugwaj na 99% bez Ediego, więc raczej za poczwórną gardą i dzidy na Suareza. Na wielkie rzeczy bym się nie nastawiał. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 Lipa straszna, ale Celestes będą gryźć trawę, nieważne jak trudna będzie sytuacja. Stuani za Cavaniego. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 To już lepiej by dodatkowego obrońcę wprowadzili. Stulejani ma siłe rażenia niczym Paweł Brożek Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 Studio mundialowe, niedługo mecz Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 niby głupek z ryja, a nieźle to wymyślił 3 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 (edytowane) 21 minut temu, ciwa22 napisał: W Gironie coś tam strzelał. Nie widzialem go za czesto w Gironie, ale on jak wszedl w ostatnim meczu za Cavaniego, to nie robil nic. Ani partnerzy go nie szukali, bo zagrywali na najbardziej wysunietego Suareza, ani ten nie pomagal w obronie. No po prostu stal. Za daleko, zeby bronic i za daleko od Suareza, zeby mu pomoc. Jak dzisiaj wykona piec podan przez cala polowe, to bedzie sukces. Edytowane 6 lipca 2018 przez Ludwes Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 lipca 2018 Autor Opublikowano 6 lipca 2018 Lol, myślałem ze ten Laxalt z dredami to młodzik 19 letni, a typ już 25 lat ma xd Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 Poszla stowa na francje wygrana w calym turnieju i chorwacje 1-3. Do wygrania 900zl a wiec miesieczna pensja takze dzis wiadomo kto wygra Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 Nie da się juz normalnie upasc po faulu od razu neymara trzeba robić? Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 Tyle miejsca , czemu nie przyjmowal Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi