Opublikowano 6 lipca 20186 l Koszulki pumy nadal jak szmaty się wyrywają, aż zapodam słynne słowa szakiry - dobrze, że puma nie robi kondonów XD
Opublikowano 6 lipca 20186 l Konsolomaniaki mysla ze Urugwaj ma szanse z Francja a pozniej wszyscy zdziwieni ze w typerze nie idzie XDD
Opublikowano 6 lipca 20186 l 1 minutę temu, schabek napisał: Konsolomaniaki mysla ze Urugwaj ma szanse z Francja a pozniej wszyscy zdziwieni ze w typerze nie idzie XDD obstawiłes kolumbia polska 1:1 xd
Opublikowano 6 lipca 20186 l 1 minutę temu, _Be_ napisał: obstawiłes kolumbia polska 1:1 xd I Hiszpania wicemistrz (jak ja, ale ja walcze o bottom5)
Opublikowano 6 lipca 20186 l 4 minuty temu, schabek napisał: Konsolomaniaki mysla ze Urugwaj ma szanse z Francja a pozniej wszyscy zdziwieni ze w typerze nie idzie XDD Oni nie myślą, oni wierzą. Wyższa szkoła fanatycznego kibicowania.
Opublikowano 6 lipca 20186 l Bo moja taktyka to 3/4 typow pewniaki i 1/4 niespodzianki xD No za ta Hiszpanie to faktycznie jest mi wstyd.
Opublikowano 6 lipca 20186 l Bentancur gra piaty mecz, dostaje druga zolta kartke i musi pauzowac, jesli, jesli, Urugwaj przejdzie dalej idiotyczne