Opublikowano 6 lipca 20186 l 5 minut temu, mersi napisał: serio brazylia nie ma lepszych graczy od fagnera na tej pozycji? przecież to niezły paralita Dani Alves i Danilo kontuzje No i brama, oby (pipi) pokarało te Belgię za tę drugą połowę w której nie grają
Opublikowano 6 lipca 20186 l mam nadzieje że Belgia wygra, pomimo że w drugiej połowie nie istnieją....
Opublikowano 6 lipca 20186 l Szkoda, że teraz Firmino nie strzelił. Ależ pięknie var by skasował brameczkę Edytowane 6 lipca 20186 l przez Yakubu
Opublikowano 6 lipca 20186 l 1 minutę temu, Bartg napisał: Dobry mecz to moze byc dogrywka, i tak typer poszedl sie pyerdolic Pytanie kiedy ci wszedł Edenik jaka prędkość :0
Opublikowano 6 lipca 20186 l Teraz, MYSZa7 napisał: Edenik po tym sprincie ledwo dyszał. Ale z piłką odskoczył od Marceli tak że hoho
Opublikowano 6 lipca 20186 l Zawsze się zastanawiałem jak można tak przestrzelić będąc profesjonalnym piłkarzem. Za długo miał X wciśnięty na padzie i pasek siły strzału mu przeleciał?
Opublikowano 6 lipca 20186 l Ale mnie ten neymar w(pipi)ia. Kupon nie wejdzie ale dobrze że nie brazylia.