Gość aphromo Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 4 godziny temu, Ficuś napisał: Szpaku podpadl pis Niektorym zal dupe sciska, ze jedyna sluszna reprezentacja uplasowala sie pomiedzy Marokiem a Arabia Rosjanie akurat w tym meczu IMO wypadli tak sobie, pressing Chorwatow pokazal wszystkie braki pilkarskie, ale fakt wyszli z grupy, wyrzucili Hiszpanow, maja powody do zadowolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 (edytowane) Bo ja wiem czy srednio, wedlug mnie najlepszy mecz rosjan na mundialu. A ze braklo z czasem troche sil no coz. Widocznie nie byli przygotowani na to ze dojda do cwiercfinalu. No i jednak chyba malo kto wierzyl ze jeszcze doprowadza do karnych wiec szacuneczek Edytowane 8 lipca 2018 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 (edytowane) Aaaiii. Edytowane 8 lipca 2018 przez Mejm Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Aaaiii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Prezes tweetuje, że już w Katarze może zagrać 48 drużyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 (edytowane) Nie wiem czy słyszeliście, ale Domagoj Vida po wczorajszym wygranym meczu z Rosją krzyczał "Chwała Ukrainie!" co się oczywiście nie spodobało Rosjanom i zgłosili to do FIFA xddd Edytowane 8 lipca 2018 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 32 minuty temu, chris85 napisał: Prezes tweetuje, że już w Katarze może zagrać 48 drużyn. Może Holandii uda się przejść eliminacje. Już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć Burkinę Faso, czy Wyspy Owcze w elitarnym turnieju. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 (edytowane) 17 minut temu, Zwyrodnialec napisał: Może Holandii uda się przejść eliminacje. Już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć Burkinę Faso, czy Wyspy Owcze w elitarnym turnieju. Według wikipedii liczba miejsc dla Europy zwiększy się jedynie o 2 i w sumie ten kontynent będzie mieć 16 miejsc, więc europejskie ogórki raczej na tym nie zyskają. Dotychczas było 13-14. Natomiast Afryka lub Azja mocno skorzystają, bo liczba drużyn zwiększy się odpowiednio z pięciu do dziewięciu oraz z czterech do ośmiu. Edytowane 8 lipca 2018 przez ciwa22 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 47 minut temu, chris85 napisał: Prezes tweetuje, że już w Katarze może zagrać 48 drużyn. Dramat. Nie dosc, ze nastepne mistrzostwa odbeda sie w kraju, ktory nikomu nie kojarzy sie z pilka, bedzie rozgrywany zima, a to musi wplynac na zmiany w sezonie w ligach europejskich, to jeszcze bedziemy widziec wiecej druzyn typu Panama albo Polska. 2026 tez nie zapowiada sie dobrze, szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 (edytowane) 3 minuty temu, Ludwes napisał: Dramat. Nie dosc, ze nastepne mistrzostwa odbeda sie w kraju, ktory nikomu nie kojarzy sie z pilka, bedzie rozgrywany zima, a to musi wplynac na zmiany w sezonie w ligach europejskich, to jeszcze bedziemy widziec wiecej druzyn typu Panama albo Polska. 2026 tez nie zapowiada sie dobrze, szkoda. Dla mnie akurat fakt, czy kraj kojarzy się z futbolem jest mało istotny. Jak przyjadą repry a za nimi kibice, to zacznie się kojarzyć. Btw, Rosja też mi się z piłką nie kojarzy, a co do jakości mundialu w tym kraju jestem zdecydowanie zadowolony. Edytowane 8 lipca 2018 przez ciwa22 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 3 minuty temu, ciwa22 napisał: Natomiast Afryka lub Azja mocno skorzystają, bo liczba drużyn zwiększy się odpowiednio z pięciu do dziewięciu oraz z czterech do ośmiu. Patrzac przez pryzmat tego ile druzyn azjatyckich i afrykanskich awansowalo z grup zabawny pomysl. To juz chyba lepiej by bylo zobaczyc holandie, wlochow, irlandie czy walie. Ale wtedy juz wogole by bylo euro Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Tak, pewnie, za 4 lata tez mi sie bedzie podobac, bo to w koncu mundial. Ale teraz, cztery lata przed i w momencie gdy jeszcze tegoroczny turniej sie nie skonczyl, patrze na sprawe inaczej. Rosja faktycznie nie jest Brazylia, Anglia, Wlochami, Niemcami czy Hiszpania (lub jakims krajem z Ameryki Poludniowej, bo przeciez tam to juz w ogole maja fiola na punkcie pilki), ale nie jest to Katar, ktory dostal organizacje turnieju, bo dzialacze dostali lapowki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 11 minut temu, Ludwes napisał: Dramat. Nie dosc, ze nastepne mistrzostwa odbeda sie w kraju, ktory nikomu nie kojarzy sie z pilka, bedzie rozgrywany zima, a to musi wplynac na zmiany w sezonie w ligach europejskich, to jeszcze bedziemy widziec wiecej druzyn typu Panama albo Polska. 2026 tez nie zapowiada sie dobrze, szkoda. Co? Będziemy mundial oglądać w zimie? Czy chodzi o klimat zimy w Katarze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 tak od 21 listopada do 18 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Niezła beka, nieźle musieli im zapłacić, żeby mogli zorganizować sobie mundial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 (edytowane) No cały czas zapomina o tym, że faza pucharowa pokryje się z szałem świątecznych przygotowań. Ja (pipi)e Fifa coś my ci uczynili? Edytowane 8 lipca 2018 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Jak ja nawet nie będę czuł tego klimatu mundialowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 2 minuty temu, Faka napisał: Niezła beka, nieźle musieli im zapłacić, żeby mogli zorganizować sobie mundial. Polecam dokument chyba pod tytułem Katar i inne choroby. Od Canal+ u nas leciał na Planet. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 9 minut temu, kanabis napisał: Patrzac przez pryzmat tego ile druzyn azjatyckich i afrykanskich awansowalo z grup zabawny pomysl. To juz chyba lepiej by bylo zobaczyc holandie, wlochow, irlandie czy walie. Ale wtedy juz wogole by bylo euro Niestety, niby poziom afrykańskiego futbolu powinien się regularnie podnosić, ale od 10 lat kiedy to przepowiadano, nic się w tej kwestii nie dzieje. Odpowiednia jakość piłkarzy jest, więc albo to mentalność murzyna, który ma wytentegowane na wszystko, albo od lat kulejąca baza w przypadku przygotowań do większej imprezy (prezesi nie wypłacający pensji itp). Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 1 godzinę temu, kanabis napisał: Panowie 4 mecze do konca. Teraz czekac 2 lata do euro A dopiero co tak pieknie bylo i meczyki 14,17,20 Dobrze, że 2. liga startuje za 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Mundial a w przerwie pomiedzy meczami kevin i szklana pulapka. No bardzoooo dziwacznie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Zapomniałeś o skokach narciarskich jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 O wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 8 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2018 Ogolnie patrzac na nowy system eliminacji do euro 2020 to chyba nie ma co liczyc ze zobaczymy na imprezce naszych superorlow. Ale moze to i lepiej. W standardowych eliminacjach bedac w 1 koszyku pewnie by bylo na lajcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi