Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

Opublikowano

I jeszcze udaje, no je,bany stracił mój szacunek

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 370,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano
  • Autor

jakie zapasy przy chorągiewce xDD

Opublikowano

Widać doskonale z kim gra Mbappe w klubie.

Porównania do Ronaldo, Henrego czy Messiego :yao:

Opublikowano

cała nadzieja w chorwatach bo w "it's coming home" nie wierzę.

Opublikowano

Nainggolan odetchnął z ulgą, jednak fajki się bardziej opylały od Mundialu.

Opublikowano
4 minuty temu, hav7n napisał:

To moze jednak Mbappe do Realu :yakubu:

nope

Opublikowano

Nie wiem czy Legię stać na taki transfer

Opublikowano
47 minut temu, _Be_ napisał:

A kto ma to oglądać skoro chyba nikt tego nie transmituje

Nie no, chwalili się,  że transmisja na fb czy ich stronie czy coś 

Opublikowano

Jak ci murzyni sie kur.wa wolno starzeja. Henry prawie jak z 98.

Opublikowano
Godzinę temu, funditto napisał:

A tymczasem Legia do przerwy 0:0..ciekawe ile przegrywów to ogląda zamiast Mundialu 

Raozi na pewno:lapka: Ale jakby nie było w pucharach europejskich powinno się kibicować każdemu polskiemu klubowi 

Opublikowano

Ciekawe czy tvp chociaż po finale zostanie trochę dłużej na stadionie i pozwoli obejrzeć wręczenie pucharu, czy znowu szybkie cięcie i leśne dziadki w studio :reggie:

Opublikowano
2 minuty temu, mcp napisał:

Ciekawe czy tvp chociaż po finale zostanie trochę dłużej na stadionie i pozwoli obejrzeć wręczenie pucharu, czy znowu szybkie cięcie i leśne dziadki w studio :reggie:

Na sport.tvp.pl nawet w przerwie meczow leci live ze stadionu albo jakis urywki. Zero studyjnego dziadostwa. Polecam.

Opublikowano

2 lata temu.

mw-860

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Oczy bolały od tego co Francuzi wyprawiali po koniec meczu, ale prawda jest też taka, że Belgia zagrała słaby mecz, szkoda. Chorwacja - Belgia o trzecie miejsce też brzmi fajnie.

Opublikowano
  • Autor

gdyby Hazard był bardziej produktywny i gdyby KdB zagrał na poziomie z City... Mertens w sumie też trochę rozczarował na tych mistrzostwach, w Napoli taki goleador a tutaj nie wiem co tak słabo (prócz spoko wrzut).

Francja zasłużyła i tyle. Swoją drogą oje.bać Argentynę, Urugwaj i Belgię by dojść do finału a potem przegrać z Anglią która jedyne co to pokonała Kolumbię bez Jamesa (i może dziś Chorwację), byłoby śmiesznie xd

Edytowane przez c0ŕ