Opublikowano 11 lipca 20186 l Jestem podwojnie zniesmaczony. Ja bym napisal dlaczego yeti tak nienawidzi czarnoskorych, ale znow bym dostal warna.
Opublikowano 11 lipca 20186 l 1 minutę temu, Maus napisał: Jestem podwojnie zniesmaczony. Ja bym napisal dlaczego yeti tak nienawidzi czarnoskorych, ale znow bym dostal warna. Pewnie dał się nabrać na nigeryjski przekręt.
Opublikowano 11 lipca 20186 l Zamiast Grecji bylo Burkina Faso. Edytowane 11 lipca 20186 l przez Gość
Opublikowano 11 lipca 20186 l Czekaj co, te forumowe prawicowe półgłówki znowu mają buldupy o to że w krajach o bogatej historii kolonijnej grają czarnoskórzy?
Opublikowano 11 lipca 20186 l 9 minut temu, maciucha napisał: Czekaj co, te forumowe prawicowe półgłówki znowu mają buldupy o to że w krajach o bogatej historii kolonijnej grają czarnoskórzy? Nie chodzi o rasizm. Jakby w druzynie Nigerii gralo 8 bialych byloby to tak samo smieszne. No ale francja sama sobie winna. I nic nie poradze na to, ze slyszac francuz mysle: typ z nosem gerarda depardieu w berecie i z bagierka pod pacha. Typ koloru bialego. e: przepraszam, chodzilo mi o nos pana Reno. Edytowane 11 lipca 20186 l przez Mejm
Opublikowano 11 lipca 20186 l Coś czuję, że temat zaraz wejdzie na tory, których stacja docelowa jest nigdzie.
Opublikowano 11 lipca 20186 l 1 minutę temu, Mejm napisał: Nie chodzi o rasizm. Jakby w druzynie Nigerii gralo 8 bialych byloby to tak samo smieszne. No ale francja sama sobie winna. I nic nie poradze na to, ze slyszac francuz mysle: typ z nosem gerarda depardieu w berecie i z bagierka pod pacha. Typ koloru bialego. No to chyba pora zaktualizować software w głowie, a nie wylewać jakieś gorzkie żale na forum xd
Opublikowano 11 lipca 20186 l Autor btw przypominam że Nikola Kalinic został wyje.bany z kadry Chorwacji po pierwszym meczu za nieposluszeństwo tenerowi xd ciekawe czy dostanie medal Edytowane 11 lipca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 11 lipca 20186 l Ale pięknie Hrvatska wyjaśniła ta potężna premier league. Xd kocham Ich zwycięstwo w finale prawdopodobnie pogrzebie moje szanse na wygranie typera ale trudno się mówi. Życzę im jak najlepiej, zazdro takiej bandy, szkoda ze w Polszy w piłkę grają tylko bezambicyjne pisdeczki
Opublikowano 11 lipca 20186 l 8 minut temu, c0ŕ napisał: czy ja wiem? Tunezja to też Afryka a większość kadry jest biała (ewentualnie trochę opalona) i nikt na to uwagi za bardzo nie zwracał. edit: dobra, mój błąd, ogarnąłem foto grupowe ich kadry i zdecydowana większość jest opalona xd btw przypominam że Nikola Kalinic został wyje.bany z kadry Chorwacji po pierwszym meczu za nieposluszeństwo tenerowi xd ciekawe czy dostanie medal nie tylko on poleciał, jeden z trenerów, Ognjen Vukojević też, za filmik w którym krzyczał „Chwała Ukrianie!” z Vidą xDdd Edytowane 11 lipca 20186 l przez MYSZa7
Opublikowano 11 lipca 20186 l Ayyy, że nie mogłem tu z wami na żywo wyć z córek albionu xD Harry Milik tak się przestraszył rimmingu od Marzeny, że postanowił odpuścić. Zresztą jakby dopłynęli do karnych, to już po twarzach było widać, że co najmniej Lindgard i Stones nie trafią xd Mistrzostwo dla Chorwacji to byłoby piękne zwieńczenie tego spaniałego turnieju, ale spójrzmy prawdzie w oczy, to się nie stanie. Zbyt bardzo wszyscy tego chcą. Poza tym Francja to nie Anglia, oni będą wiedzieć, jak taktycznie rozegrać mecz z przeciwnikiem, który ma za sobą 3 dogrywki pod rząd. Tak się kończy wysyłanie do domu zwykłym.
Opublikowano 11 lipca 20186 l czy tylko mi się wydaję że obrona Anglii grała na poziomie naszej obrony albo nawet gorzej? Bo w sumie po za meczem z Belgią to tak na prawdę, to nikt nie miał okazji po stresować ich bardziej. Te podania na 7 czy 11 metr wchodziły jak w ciepły nóż w masło, a obrońcy zagubieni niczym dzieci w lesie. Patrząc na to jak grała dziś ich obrona miałem flashbacki z meczów naszej repry, jeszcze tylko swojaka brakowało. Trochę szkoda bo myślałem że będzie nowy bank holiday, a tu przyjdzie jutro pracować z angolami na kacu....
Opublikowano 11 lipca 20186 l Autor 9 minut temu, Tokar napisał: Harry Milik tak się przestraszył rimmingu od Marzeny, że postanowił odpuścić.
Opublikowano 11 lipca 20186 l Najlepsze jest to, że media ich zjedzą tak samo, jakby z grupy nie wyszli xd No ale nie można powiedzieć, że nie zasłużyli. Mieć mecz ustawiony od 5. minuty z rywalem zajechanym fizycznie i odstawić coś takiego, to nawet jeden orzeł na koszulce by nie umiał.
Opublikowano 11 lipca 20186 l Ej, ale jak by u nas grało 11 Olisadebe, to z grupy chyba wychodzimy? Edytowane 11 lipca 20186 l przez YETI