Ryo-San 1 756 Opublikowano 19 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 Teraz, sosnaa napisał: Odpalcie TVP sport co za żenada xd szczęsny hejtuje repre W jakim sensie? Bo teraz nie mam jak odpalić Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 19 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 1 minutę temu, Ryo-San napisał: W jakim sensie? Bo teraz nie mam jak odpalić Szczesny Maciej siedział w szatni w januszowej koszuli, kamera na twarz i zaczął punktować błędy repry w meczu Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 19 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 Pazdan najlepszy, jedyny co nie spekal. A Krychowiaka bym tak nie cisnal. Nawalka to go w(pipi)l na taka mine tym ustawieniem ze tylko Vieira w primie by to pociagnal chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 3 minuty temu, sosnaa napisał: Szczesny Maciej siedział w szatni w januszowej koszuli, kamera na twarz i zaczął punktować błędy repry w meczu stanowski mówi, że dostał sms od szczęsnego, że jego syn to chyba po alkohol wybiegł z tej brami jak niang szedł xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 19 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 (edytowane) 11 minut temu, sosnaa napisał: Szczesny Maciej siedział w szatni w januszowej koszuli, kamera na twarz i zaczął punktować błędy repry w meczu A!! Maciej no to on ma kosę przecież z synem więc hate będzie z automatu, tym bardziej że jego syn jest współodpowiedzialny za stratę 2giej bramki Edytowane 19 czerwca 2018 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 mecz dalej dostarcza Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 19 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 19 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 Harry Kane z charakterystycznym dla siebie akcentem opisuje wrażenia po wczorajszym meczu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 19 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2018 śmieszne, to klocuch? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreyes 103 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Nowy dzień, nowe rozdanie na MŚ Portugalia, Urugwaj i Hiszpania? Czy jednak będą jakieś niespodzianki? Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 9 godzin temu, krupek napisał: Najgorsze chyba jest to, że mundialowa historia może się powtórzyć, a teraz już nie powinna, bo ten skład potrafi być agresywny, potrafi biegać, naciskać, grać odważnie, a nie być przestraszonym i bez koncentracji. I to jest najbardziej dołujące. Wystarczyłoby żeby zagrali na swoim poziomie, który przecież jest jakiś. Przecież to 8 drużyna FIFA więc coś powinni reprezentować i nie mówię tu pełnych majtach w pierwszym meczu. Ci zawodnicy już grali na mistrzostwach więc skąd ten paraliż i trema? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Wspanialy ten grillek Peszki. Polecam wszystkim milosnikom talentu Slawka i czekam na wasze przemyslenia. Jak narzekalem ze jedzie to hejter, malkontent, antypolak, NAWALKA WIE CO ROBI, atmosfera jest wazna, MOZE NAJPIERW NIECH ZAGRAJA POZNIEJ NARZEKAJMY xDDDDDD Co 12h bede przypominal o Slawku az ktorys z jego fanow wyltumaczy te zadanie specjalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Zastanawiałem się co tak yebie, a to tylko schabek znowu zesrał się ze szczęścia z porażki. Jak mieliśmy problem z wyjściem z wlłasnej połowy to nie widzę nic dziwnego w tym, że Nawałka spróbował inneh taktyki. Poza tym Senegal też zagrał piach i gdyby nie furgonetka szczęścia to by tego meczu nie wygrali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 (edytowane) Najgorsze będzie to jak zagramy teraz dwa wspaniałe mecze (myślę, że jest jakaś szansa na to, mała bo mała, ale jest), a i tak nie przejdziemy dalej :< Edytowane 20 czerwca 2018 przez Wiolku Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 No nie wyjść przez małe punkty, albo jakąś zje.baną sytuację w grupie to byłby ból. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 38 minut temu, schabek napisał: Wspanialy ten grillek Peszki. Polecam wszystkim milosnikom talentu Slawka i czekam na wasze przemyslenia. Jak narzekalem ze jedzie to hejter, malkontent, antypolak, NAWALKA WIE CO ROBI, atmosfera jest wazna, MOZE NAJPIERW NIECH ZAGRAJA POZNIEJ NARZEKAJMY xDDDDDD Co 12h bede przypominal o Slawku az ktorys z jego fanow wyltumaczy te zadanie specjalne. A daj posty, cytaty bo ja tak średnio sobie przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 (edytowane) Blaber kliknij w linka bedziesz mial fragment audycji. A ok, chyba nie o weszlo ci chodzi. Sluchalem tego wczoraj na zywo, pieknie zaorali agenta 0,7. Edytowane 20 czerwca 2018 przez Mejm Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Teraz, Mejm napisał: Blaber kliknij w linka bedziesz mial fragment audycji. Sluchalem tego wczoraj na zywo, pieknie zaorali agenta 0,7. 2 minuty temu, _Be_ napisał: Jak narzekalem ze jedzie to hejter, malkontent, antypolak, NAWALKA WIE CO ROBI, atmosfera jest wazna, MOZE NAJPIERW NIECH ZAGRAJA POZNIEJ NARZEKAJMY xDDDDDD Chodzi mi o postu tu na forum, że tyle osób niby broniło wyboru peszkina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 No edytowalem wlasnie ale mnie wyprzedziles. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Może Rozi bronił Peszki? On taki bezkrytyczny wobec tej kadry jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 No pewnie rozi ale tak to nie przypominam sobie tylu postów na temat Peszki, raczej gify jak przerzuca 0,7 między rękami. No ale typowy schabek jest typowy, ekstrapolacja i latanie z wypadnietym anusem A NIE MÓWILEM JA WAM MÓWILEM XDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Przeglądam tematy i schabek takie same posty już walił z dwa tygodnie mimo że chyba tylko @ścierpła mi noga bronił tego powołania. Może mu się forumki po(pipi)ały? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Wiem, ze juz bylo ale Hajto dobrze to rozgadal wszystko (druga jego wypowiedz, po Szczesnym). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 8 minut temu, MYSZa7 napisał: Przeglądam tematy i schabek takie same posty już walił z dwa tygodnie mimo że chyba tylko @ścierpła mi noga bronił tego powołania. Może mu się forumki po(pipi)ały? On chyba cały polski internet ekstrapoluje na forumek. Także schabek cytaty albo ZM Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 schabek to miał tego posta chyba gdzieś już wcześniej napisanego i tylko czekał do zakończenia meczu żeby zrobić kopiuj-wklej. Jechać po Peszce mimo, że nie zagrał ani minuty xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi