Starh 3 170 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 (edytowane) 10 minut temu, Faka napisał: Te kamery UHD jakie dobre, że jesteś w stanie ocenić stan zawodnika XD Piszczu oddychał rękawami już po 35 minucie, nie wiem co oni zrobili na treningach, że zajeździli takiego gracza jak Piszczek. btw jak już jesteśmy przy Sławku P Edytowane 20 czerwca 2018 przez Starh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Ahahahha koncowka Misji Rosja typy z Rudzkim na czele robia szydere z tej laski z tvn co na wizji tlumaczyla, ze hat-trick to jak pilkarz strzeli 2 gole, i hohoho "ja nie wiem jaki tam proces myslowy" a przez caly program zachwyty nad Milikiem, Kolumbia uratuje honor ameryki poludniowej itd. "No ja skromnie 2:1 dla polski na poczatek". Mejweni xDD Dawac ten program z dzisiaj juz, chce posluchac influencerow opinii po meczu bo czuje ze skisne jeszcze bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Turniej wkracza w fazę, w której będzie się kłaniało niezbyt atrakcyjne losowanie grup. Gdyby nie popisy kilku f a w o r y t ó w , to już od 2. kolejki zaczęłyby się dożynki. Fifa powinna pomyśleć o odejmowania punktu za niskie zaangażowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 25 minut temu, Mejm napisał: Ahahahha koncowka Misji Rosja typy z Rudzkim na czele robia szydere z tej laski z tvn co na wizji tlumaczyla, ze hat-trick to jak pilkarz strzeli 2 gole, i hohoho "ja nie wiem jaki tam proces myslowy" a przez caly program zachwyty nad Milikiem, Kolumbia uratuje honor ameryki poludniowej itd. "No ja skromnie 2:1 dla polski na poczatek". Mejweni xDD Dawac ten program z dzisiaj juz, chce posluchac influencerow opinii po meczu bo czuje ze skisne jeszcze bardziej. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 No ja czekam na powtorke na yt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Nigdy nie było mi tak smutno po występie naszych piłkarzy. Cała wiara i nadzieja upłynęła. Największy koszmar jaki widziałem w polskim sporcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Dwa dni temu śniło mi się, że jestem asystentem trenera Gareci i rozmawiając z nim w języku hiszpańsko-argentyńskim konsultujemy taktykę na mecz z Francją, który planujemy wygrać. Piękna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Fajny tekst na temat Ziela https://calcio.ovh/2017/03/26/polski-mezalians-z-serie-a/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 624 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 IMO Zieliński nie zagrał jakiegoś tragicznego meczu, wręcz przeciwnie jako jedyny chyba z naszej drużyny wyglądał na kopacza któremu nie przeszkadza piłka, w przeciwieństwie do jego partnera Krychowiaka, o wyprowadzającym piłkę CIonku nie wspomnę. Z czasem zgasł ale pierwsza połowa była przyzwoita. Moim zdaniem tragicznie szczególnie pod względem fizycznym wyglądali Błaszczykowski (brak zaskoczenia) i Piszczek (duże zaskoczenie). Nie wierzyłem że kiedyś to napisze ale już druga strona z Grosikiem i Rybusem wyglądała lepiej. Zwłaszcza Rybus fajnie chodził. Wciąż jestem pod wrażeniem Senegalu, tego jak mądrze taktycznie zagrali, cofając się do defensywy odbierając nam wszystkie atuty i jak cierpliwie i mądrze grali wyczekując naszych błędów. Mówiłem że to będzie przeyebana grupa, z Kolumbią i Japonią też pewnie przegramy, ale plusem będzie to że przewiduje że z każdym przegramy w innym stylu xD Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Zieliński był drugi do zmiany, zaraz po Miliku. A Krychowiak nie był najlepszy, ale nie był też najgorszy, trzeba brać pod uwagę też fakt, że prawie cały mecz grał z żółtą. Tak naprawdę to trener za(pipi)ał i teraz przed nim test czy ma jaja, zrobi zmiany w składzie czy jest już skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 624 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 (edytowane) Wystawienie Cionka to sabotaż @adasiulko Rozumiem że to żółta kartka utrudniała Krychowiakowi przyjmowanie piłki? Edytowane 20 czerwca 2018 przez oni Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 3 minuty temu, oni napisał: Wystawienie Cionka to sabotaż @adasiulko Rozumiem że to żółta kartka utrudniała Krychowiakowi przyjmowanie piłki? Przyjmowanie nie, a z tym problem ma wielu zawodowców, ale walkę o piłkę, skuteczny odbiór już raczej tak. Obok niego powinien grać Góralski. Milika w ogóle nie powinno być, a pod Lewego powinien być podwieszony albo ten nieszczęsny Zieliński albo Kownacki. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 (edytowane) Natomiast w TVP peany na cześć Lewandowskiego i to pitolenie o transferze do RM.Tam chyba by na głowę upadli by go teraz brać jak Ronaldo wali taki koncert z Hiszpanią.Anyway, nadziei na Kolumbie wielkich nie mam bo z takiego bagna wyjść na szczyt to tylko chyba Niemcy potrafią. Smutek PS.Po Euro 2016, we Włoskich mediach nasz Nawalka zajmował przedostatnie miejsce w rankingu trenerów. Największy zarzut to kompletny brak umiejętności reakcji na sytuacje na boisku. Wypada przyznać im rację. Edytowane 20 czerwca 2018 przez da$io Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Ja nie mam pojęcia o co chodzi z tą kondycją Piszczka, przecież on mimo wszystko gra w tej Borussii, a to już nie pierwszy raz gdy dość wcześnie zaczyna oddychać rękawami. Dla porównania jak oglądałem mecz Serbii, na bokach obrony grali Kolarov i Ivanovic, obaj w wieku Piszczka, i zapier.dalali zdrowo od połowy do połowy, aż miło się patrzyło. Jedna z najbardziej niezrozumiałych rzeczy w tym spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 A props Ronaldo to zaczyna sie Portugalia - Maroko. Moze obejrzy sie ladne gole chociaz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Ronaldo w(pipi)iony, że Ąntła więcej zarabia, więc dzisiaj pewnie z cztery brameczki pyerdolmie w tym dwie z wolnego i jedną przewrotką na wysokości dwóch metrów Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 624 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 2 minuty temu, adasiulko napisał: Przyjmowanie nie, a z tym problem ma wielu zawodowców, ale walkę o piłkę, skuteczny odbiór już raczej tak. Obok niego powinien grać Góralski. Milika w ogóle nie powinno być, a pod Lewego powinien być podwieszony albo ten nieszczęsny Zieliński albo Kownacki. no nawet mi się podoba to ustawienie. Z tym że dodałbym że za Piszczka powinien zagrać Bereszyński. Gdyby to była Fifa czy FM to kilku bym jeszcze odstrzelił (Szczęsny) ale w prawdziwym życiu to nie przejdzie raczej, więc pewnie skonczy się na 1-2 zmianach. Moja wymarzona jedenastka to: Fabiański Rybus Bednarek Pazdan Bereszyński Grosicki Góralski Krychowiak Kownacki Zieliński Lewandowski Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Lazilem po firmie i mowilem wszystkim, ze olewam wszystkie mecze mundialu bo chce tylko zobaczyc final z Polakami i kims tam. Rzecz jasna beka zdala egzamin bo ludziska sie smiali do rozpuku. Dzis juz beki nie ma, ale jest szydera i pociaganie nosem. Ciezko wyjasnic jak zespol, ktory zagral taka kiche pojawil sie na turnieju. Zero walki i kilo kalu w gaciach kazdy mial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 DO BOJU HUSARIA KOLUBMIA ZOSTANIE WYJASNIONA JESTEM O TYM PRZEKONANY Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 620 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Na Kolumbię to by trzeba było z 6 wymienić, ale Nawałka nie ma jaj do czegoś takiego, zresztą nie ma nawet aż tak wartościowych zmienników. Trzeba było wziąć tego Makuszewskiego który tak się starał żeby do mundialu zdążyć, byłaby jakaś alternatywa na skrzydło, na pewno duża lepsza od zj.eba Peszki który nawet murawy nie powącha. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 2 minuty temu, _Be_ napisał: DO BOJU HUSARIA KOLUBMIA ZOSTANIE WYJASNIONA JESTEM O TYM PRZEKONANY jezu, jakby mevek na bieżąco w tym temacie komentował poczynania naszych orłów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 12 minut temu, da$io napisał: PS.Po Euro 2016 we Włoszech Nie przypominam sobie takiego Euro Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 Ronaldo szybki strzelec xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 20 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2018 (pipi)any Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi