Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

Opublikowano

Jak tiki-taka to dowiezie a potem pociśnie Maroko to mecz Portugalia-Iran będzie o wyjście z grupy, piknie.

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 372,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano

Mecz Iranu z Portugalią będzie meczem o wyjście z grupy niezależnie od wyniku Maroka z Hiszpanią

Opublikowano

CO TE QWA SALTA IRANÓW XD

Opublikowano

xxxxxxxxxxdddddddddddddd jaka ZMYŁA z autu xddddd

Opublikowano
2 minuty temu, Yakubu napisał:

Mecz Iranu z Portugalią będzie meczem o wyjście z grupy niezależnie od wyniku Maroka z Hiszpanią

:ohstop::yakubu:

Opublikowano

hiszpanie na farcie, brama z dvpy, tiki sraka bez końca i pomysłu.

iran ładnie się pokazał i mam nadzieje, że wyjdą z grupy

Opublikowano

Iran wow, niesamowicie grali

Opublikowano

Trzeba będzie trzymać kciuki za Iran w ostatnim meczu.

Opublikowano

Iran :sir: Jak na ich umiejętności zagrali wspaniale. Piłkarsko gorsi, ale zostawili serce i wiele zdrowia dzisiaj na murawie. Szacunek.

Opublikowano

Portugalia Iran to bedzie show.

Opublikowano

Iranie, jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili. :obama:

Opublikowano

Pewnie krystyna na meczu zęby połamie. 

Opublikowano
3 minuty temu, Kmiot napisał:

Drogi PZPNie, jeżeli Polska zdobędzie jakikolwiek punkt w grupie to czy możecie oddać go Iranowi?

Opublikowano
1 minutę temu, Sep napisał:

Trzeba będzie trzymać kciuki za Iran w ostatnim meczu.

No po tej srace zaserwowanej przez Portugalczyków nie widzę innej opcji :nosacz3:

Opublikowano

ogólnie dobry dystans można dzięki temu zrobić na piłce xD

Opublikowano
  • Autor

Jak sobie pomyślę jak słabo śledziło mi się dzisiejsze mecze to cieszę się że trafiliśmy do ostatniej grupy, chociaż pierwszą kolejkę człowiek sobie mógł śledzić bez niesmaku po naszym meczu xD

Iran spoko, no ale jednak liczę na wyjście z grupy Portugalii. Jutro mam nadzieję że Peru wynagrodzi sobie pecha z poprzedniego meczu i pociśnie Francję, a na wieczór Argentyna - Chorwacja, czyli jeden z większych hitów fazy grupowej, w dodatku Messi będzie spięty. Feels good man

Opublikowano
  • Autor

tfw musisz wygooglować paru piłkarzy z podstawowej jedenastki Argentyny na mundialu

Opublikowano

Caballero - super bramkarz

A może byśmy takim składem zagrali 

Fabiański

Bereszyńsk Bednarek  Pazadn lub Glik   Rybus

Krychowiak   

Zieliński       Linetty

Kownacki                                                  Grosicki

Lewandowski

Edytowane przez Kaczi

Opublikowano

Nie ma przynajmniej 4 talizmanów, powinniśmy ale małe szanse, talizmany chuopcze!

Opublikowano

bardziej

Fabianski - Bereszynski, Glik, Pazdan, Rybus - Grosicki, Goralski, Kurzawa, Linetty - Teodorczyk, Lewandowski