Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

c0ŕ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie zauważyłem jak pewien francuzik siłuje się z obrońcą peru i następnie jojczy o karnego, bez namysłu wykrzyknąłem:

Mbappe chu.j ci w pape!

!ARRIBAPERU!

Opublikowano (edytowane)

Kolejny mecz mimo pojazdów, Mbappe, Pogba i spółka grają lepiej od rywala, strzelają bramki i zdobywają punkty. Tak trzymać, chłopaki. Tylko Belgia i Anglia mogą was zatrzymać.

mqdefault.jpg

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano
6 minut temu, lennox napisał:

Ja p...le ale prowincjonalny ten koment TVP.

przecież Podoliński to najlepszy komentator-ekspert na tym turnieju

Opublikowano

Zablokowali nam Advinculę i Carillo na prawym skrzydle ale Gareca coś wymyśli - to się tak nie skończy. Gramy ładnie, gramy kombinacyjnie ale Francuzi mają czasami lepszych murzynów, co nie oznacza, że w drugiej połowie nie błyśnie Wojownik, (bez tego umiem strzelać karne) Cueva oraz niezwykle sympatyczny Edison Flores. W połowie drugiej części gry liczę także, że Farfan wzmocni nasz atak.

Opublikowano

Mnie się ich zaje.biście słucha, jeden z lepszych duetów na tym mundialu. Oczywiście nic nie mierzy się z lampeczką wina z panem Jackiem

DgJw_tYWAAAuZ1v.jpg

Opublikowano (edytowane)

W listach często pytacie o formę lewego obrońcy Miguela Trauco. Niestety jego umiejętności tudzież aktualna forma nie może się równać z Luisem Advinculą. Nie jest zbyt pewnym punktem w peruwiańskiej ofensywie na lewej stronie. Nie ma tego błysku i słabo dośrodkowuje, ale ja nadal wierzę.

Edytowane przez ciwa22
  • Lubię! 1