Ins 5 741 Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 3 minuty temu, Mejm napisał: Dejta gifa z pierwszej bramki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 (edytowane) To jest trzecia. e: to do tego wyzej Edytowane 21 czerwca 2018 przez Mejm Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 21 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 (edytowane) edit: ok już wyżej jest gif Edytowane 21 czerwca 2018 przez c0ŕ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 Uff nie jesteśmy najzalosniejsi poki co Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 14 minut temu, mcp napisał: Jutro poproszę jeszcze Szwecję odprawiającą do domu niemców i możemy zaczynać weekend. Remis w tym meczu i Niemaszki lecą, bo Szwedzi z Mechiko zagrają później na remis. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 kiedyś to było 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 (edytowane) jak można mieć tyle gwiazd i potencjału w drużynie i jej nie wykorzystać? wystarczy mieć takiego śmieciowego trenera jak sampaoli, prędzej te jego tatuaże na rękach ogarnęłyby lepszą taktykę, skład i ustawienie na mistrzostwa niż on sam, no i bazowanie na jednym graczu czyli messim wiadomo jak się kończy, gdy jest odcięty od wszystkiego albo nie ma formy, w sumie jak wygramy z kolumbią to nie będziemy takim najgorszym zespołem tuż obok szejków, bo pod nami będzie argentyna Edytowane 21 czerwca 2018 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 Jak po meczu z Nigeria pisałem, że Chorwacja rozjedzie Argentyne i wyjdzie z grupy z 1 miejsca to sie ze mnie smiali. Swoja droga fajne te koszulki dzis mieli, myslalem, zeby sobie taka sprawic na silke, tylko ta cena kurła https://www.nike.com/pl/t/meska-koszulka-pilkarska-2018-croatia-stadium-away-7x4Rm0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 Dokładnie, kiedyś piłka argentyńska była piękna bo była w dużej mierze długowłosa, a dzisiaj? Gimbazjalne grzywki i spuszczone głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 (edytowane) 9 minut temu, Shen napisał: Swoja droga fajne te koszulki dzis mieli, O tak, tez mi sie b podobaly. Koszulka +10 do skilla. Edytowane 21 czerwca 2018 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 23 minuty temu, Ins napisał: Ta decyzja... Oo ładnie leci na woleja, tup, turup tup i jak nie za(pipi)ał Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 21 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 tak jak symbolem Brazylia - Niemcy był ten dziadek kibic brazylii z pucharem świata w ręku, tak ten mecz zawsze będzie mi się kojarzył z tym płaczącym dzieckiem kamerzysta okrutnik, tyle tysięcy osób na stadionie i akurat na taki akt rozpaczy trafić mocny efekt to dało po tym trzecim golu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 Po obejrzeniu tych bramek strasznie mi sie ruchac zachcialo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 Teraz, Yap napisał: Po obejrzeniu tych bramek strasznie mi sie ruchac zachcialo. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 43 minuty temu, Shen napisał: Swoja droga fajne te koszulki dzis mieli, myslalem, zeby sobie taka sprawic na silke, tylko ta cena kurła https://www.nike.com/pl/t/meska-koszulka-pilkarska-2018-croatia-stadium-away-7x4Rm0 No żebyś tylko w michę nie zarobił na tej siłce za taką koszulkę, jak na jakichś stadionowych patriotów trafisz. Z tego co wiem, to z Chorwatami tylko w Zabrzu dobrze żyją Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 21 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 tymczasem przed niedzielnym meczem z Kolumbią Peszkin wziął się za wyjaśnianie hejterów na instagramie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 Z takim dystansem odnalazłby się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 Spoiler 1 2 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 dygnął Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 21 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2018 56 minut temu, c0ŕ napisał: tymczasem przed niedzielnym meczem z Kolumbią Peszkin wziął się za wyjaśnianie hejterów na instagramie No i ja to szanuje. Nareszcie konkrety, nareszcie pierwsze zadania specjalne zostaly zrealizowane. To powolanie jednak mialo sens. Przed meczem z Kolumbia jestem spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 zapomniałeś jeszcze raz zapytać kto był za jego powołaniem i, że wiedziałeś, że tak będzie. ale teraz zrób sobie przerwę do niedzieli, może kamerzysta pokaże Peszkę gdzieś tam na trzecim planie na ławce. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 Jak niski poziom intelektualny i jak niski szacunek do samego siebie trzeba mieć, żeby randomom odpisywać na Instagramie... w dodatku na jakimś zewnętrznym profilu. Szkoda, że jeszcze nie pisał coś w stylu 'w ryj byś mi tego nie powiedział'. Chorwacja może zajść daleko, fajne futbol grają. Ciąg na bramkę, duże chęci do gry, odważne posunięcia, ale bez bezmyślnego hur dur. No to może zaowocować. Dziś liczę na mecz Nigeria-Islandia, jak będzie walka to może być dobre widowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 5:41 XDDDDDDD zesralem sie Mam nadzieje ze najwieksi polscy patrioci na forum podzielaja opinie. W koncu popieraja Mariana Kowalskiego, ktory siedzial caly program obok tego typa i mu przytakiwal. A do meczu zamawiaja jedyny sluszny kebab. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 Godzinę temu, krupek napisał: Jak niski poziom intelektualny i jak niski szacunek do samego siebie trzeba mieć, żeby randomom odpisywać na Instagramie... w dodatku na jakimś zewnętrznym profilu. Szkoda, że jeszcze nie pisał coś w stylu 'w ryj byś mi tego nie powiedział'. wpis litwina z jagielloni heh Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 (edytowane) LOL, pojawiają się informacje, że piłkarze Argentyny chcą wyrzucić Sampaoliego jeszcze przed ostatnim meczem mundialu. Podobno postawili warunek, że wyjdą na boisko, ale tylko jeżeli będzie tam inny trener albo nie będzie nikogo Co jest nie tak z tą Argentyną, że każda większa impreza to na ławce jakiś trenerski grzyb? Wyjątkiem to Martino, ale i tam (mimo wyniku) podobno nie było różowo jeżeli chodzi o relacje. Edytowane 22 czerwca 2018 przez Cedric Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi