Tokar 8 265 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 No i musiał mi filigranowy typera zjebać : / Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 I cyk 3 pkt w typerze Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 Jaki mini-Ronaldo Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 ayyy Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 Heh, ten Shakira to gra tylko mistrzostwach. Teraz dobry, a później znowu przez 2 lata cieniowanie w jakimś klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 Milik to by się przy takim sprincie przy drugim kontakcie z piłką na mordę wy(pipi)ił xd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 1 minutę temu, XM. napisał: I cyk 3 pkt w typerze 1 minutę temu, Cedric napisał: Heh, ten Shakira to gra tylko mistrzostwach. Teraz dobry, a później znowu przez 2 lata cieniowanie w jakimś klubie. Nie tak do końca, w Stoke najlepszy zazwyczaj był ale no to tylko Stoke Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 2:1 w druga stronę tez sie liczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 3 minuty temu, _Be_ napisał: Nie tak do końca, w Stoke najlepszy zazwyczaj był ale no to tylko Stoke Jese tam nie ogarnął, więc to nie takie łatwe dobrze grać w Stoke Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 (edytowane) 3 punkty stracone, ale trudno o lepszy sposób na to. Ikoniczny moment Mundialu. To jest niezwykłe, jak regularnie Shaqiri wyczynia cuda dla Szwajcarii. Walczy jak szatan, często strzela petardy. Bardzo często jest najlepszy na boisku. Zawsze kapitalnie się go ogląda. W Stoke czasami tak gra, przez 5 minut raz na 5 meczów. Edytowane 22 czerwca 2018 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 (edytowane) Byłem za Helwetami ale trochę niesmak, bo klocucha rzutem tagowym dojechali. Akanji na szwajcarskim stoperze - koncert. Edytowane 22 czerwca 2018 przez ciwa22 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 Helweci z nich jak chuj XD Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 Nie ma czegoś takiego jak typowy Szwajcar. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 15 minut temu, Rozi napisał: Helweci z nich jak chuj XD Ten musiał że smrodem przylezc Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 Helweci czy nie 3pkt w typerze so. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 17 minut temu, Rozi napisał: Helweci z nich jak chuj XD Tacy sami jak z Cionka Polak, a z Peszki pilkarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 (edytowane) Xhaka i Shaqiri jaka manifestacja pochodzenia z Albanii tymi cieszynkami. Już gadają o ewentualnej karze dla nich xD Edytowane 22 czerwca 2018 przez MYSZa7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 Shakuri jak taki typowy harpagan z V ligi, wyraz twarzy z PGRu, niski, krępy, przebiera tymi nogami jak popaprany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 Że niby to ten czarny orzeł z flagi Albanii? Zastanawiałem się właśnie co symbolizuje ta cieszynka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 dzisiaj pierwszy dzień co przegapiłem wszystkie mecze Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 Oglądałem mecz z kumplem który śledzi piłkę raz na 4 lata, wyobraźcie sobie tłumaczenie mu czemu Shaqiri gra w spadkowiczu Premier League xD. Wspaniale się go oglądało w tym meczu, tfw niespełniony szwajcarski talent messi-wannabe gra na mundialu lepiej od oryginału. No ale w klubie każdy wie jak Shaqiri gra. Jaram się niesamowicie jutrzejszym meczem Niemiaszków, do tej pory żaden mecz o 20:00 mnie nie zawiódł, Niemcy nie mogą przegrać więc musi być ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 (edytowane) 34 minuty temu, ciwa22 napisał: Że niby to ten czarny orzeł z flagi Albanii? Zastanawiałem się właśnie co symbolizuje ta cieszynka. Dokładnie tak, co najlepsze Serbowie mają taką samą cieszynkę tylko symbolizującą ich białego orła. Edytowane 22 czerwca 2018 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 22 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2018 2 godziny temu, c0ŕ napisał: Oglądałem mecz z kumplem który śledzi piłkę raz na 4 lata, wyobraźcie sobie tłumaczenie mu czemu Shaqiri gra w spadkowiczu Premier League xD. Wspaniale się go oglądało w tym meczu, tfw niespełniony szwajcarski talent messi-wannabe gra na mundialu lepiej od oryginału. No ale w klubie każdy wie jak Shaqiri gra. Jaram się niesamowicie jutrzejszym meczem Niemiaszków, do tej pory żaden mecz o 20:00 mnie nie zawiódł, Niemcy nie mogą przegrać więc musi być ciekawie. ja też się jaram raz na 4 lata i nie wiem dlaczego Shaquiri gra w spadkowiczu Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 23 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2018 (edytowane) Heh. Dzisiaj jest o tym sporo artykułów oczywiście. Ktoś może pamięta, że gdy chłopak przychodził do Bayernu uważałem go za jednego z głównych kandydatów na dominatora przyszłości. Ups. I w Bayernie wyglądał moim zdaniem prawie, no, prawie tak, jak w reprezentacji - w tych meczach, gdy odpoczywali Robbery i on miał główną rolę, a trochę tam ich było (zagrał prawie połowę minut w sezonie). Jak na 20-latka to było niezłe. Przyszedł Guardiola i wolał graczy "mądrzejszych". Do Interu przychodził witany gromko. No ale sporo się tam zepsuło. Koleś w wywiadach nie ukrywa specjalnie swoich ambicji. W Bayernie już wtedy był niezadowolony, że jakiś Robben jest ważniejszy od niego, powiedział że jak ma być ławkowiczem to mają go sprzedać. Inni by powiedzieli "ok Pepie mądry, ucz mnie skromnego co robić", ale on coś nie. W Interze narzekał głośno na poziom całego klubu, i żałował, że Bayern nie zgodził się na ofertę Liverpoolu, i tak dalej. Kto tam wie, może u Kloppa byłby Salahem, a może też nie. Ciężki koleś ogólnie, trenerzy go często nie lubią, bo szefowie w każdej branży chyba wolą pracowników, których da się "ułożyć" pod firmę. A jego coś ciężko jest ułożyć. W eliminacjach też był nierówny. Szwajcaria tak na nim polega w kwestii goli, że koleś rąbie bomby nawet, gdy nie wchodzą. Potrafi walczyć, ale robi to tylko wtedy, gdy poczuje wenę. Ale na wielkich imprezach praktycznie zawsze jest motorem napędowym kadry, jak w Basel. Ach te dwa łobuzy, od 7 lat w każdym meczu kadry Szwajcarii, a mogą jeszcze drugie tyle. Edytowane 23 czerwca 2018 przez ogqozo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi