Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

c0ŕ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po kapitalnym spotkaniu wprowadzającym czekamy na dzisiejsze mięsko...

dyxci0.jpg

Koreański Tygrys tradycyjnie ma w szatni wsparcie największych gwiazd Starcrafta.

Koreański Tygrys na fotce ma wsparcie dwóch trąb jerychońskich reprezentujących barwy krajów partnerskich.

Koreański Tygrys poczuł burito...

Ja też je poczułem i je usłyszałem. Mam na imię Marcin.

Opublikowano

Zeby czasem belgia sie nie zdziwila jak trafi na druzyne mocniejsza niz potegi typu panama czy tunezja. No ale anglia sprawdzi co i jak. Fakt ofensywe maja potezna a Lukaku to przekot ale z obrona juz nie jest tak wesolo.

Opublikowano
2 minuty temu, kanabis napisał:

Zeby czasem belgia sie nie zdziwila jak trafi na druzyne mocniejsza niz potegi typu panama czy tunezja. No ale anglia sprawdzi co i jak. Fakt ofensywe maja potezna a Lukaku to przekot ale z obrona juz nie jest tak wesolo.

Jak Anglia wygra z Panamą to obie drużyny wyjdą rezerwami także wiesz

Opublikowano (edytowane)

Graja jak piz.dy a nie twardo. Brak umiejetnosci powoduje ciagle faule.

Bilbym tych skosnych frustratow az by im lzy plecami lecialy z tych ci.pek zamiast oczu

Edit. Procz Sona, jego szanuje ale co on pogra z ta banda frajer.ow grajacych jak w b klasie abybtylko krzywde przeciwnikowi zrobic

Edytowane przez kanabis
Opublikowano (edytowane)

Szkoda Koreanćzyków. Wy(pipi)ani bez mydła na dwie bramki ale widocznie Meksyk miał dzisiaj wygrać bo wcześniej pokonał Niemców. Kolejny wałek po wczorajszym niepodyktowanym karnym dla Serbii.

Edytowane przez ciwa22