Opublikowano 24 czerwca 20186 l Chce ładnej gry naszych. Nieważne czy przegrają czy nie. Niechce gry jak z Senegalem.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l 2 minuty temu, Faka napisał: JAKIE AKTORZYNY TE TE MEDELLINY YEBANE KOLUMBI LOL XDD Przecież stanął mu na rękę, ogarnij dzbanek Wylewy już w obronie xD
Opublikowano 24 czerwca 20186 l 26 minut temu, Grabek napisał: Sport.tvp.pl Działa, dzięki. Tylko co tam komentuje jutuber izak?:/
Opublikowano 24 czerwca 20186 l 3 minuty temu, _Be_ napisał: Przecież stanął mu na rękę, ogarnij dzbanek Wylewy już w obronie xD Ty mi tu nie piedol, to nasi mają wygrać, jak chcą to i będą stawać nawet i na rzęsach. POLSKA!
Opublikowano 24 czerwca 20186 l 3 minuty temu, Faka napisał: Ty mi tu nie piedol, to nasi mają wygrać, jak chcą to i będą stawać nawet i na rzęsach. POLSKA! Jezu...
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Co by nie mówić to przez te niespełna 20 minut nasi grają lepiej niż w całym meczu z Senegalem.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Piszczu to ma chyba zayebiste kosmetyki na włosy, że mu tak cały czas ładnie trzymają kurde.
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Pazdan jak ty mnie imponujesz 2 minuty temu, mcp napisał: Kto to komentuje i dlaczego tak drze ten ryj? Laskowski, znany jest z tego
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Drący ryło Laskowski>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Miszczu Szpakowski
Opublikowano 24 czerwca 20186 l Dobra chyba potrzebny będzie TURBO bo jak narazie na skrzydle biega Robercik