Opublikowano 14 czerwca 20186 l Autor Obstawilem w typerze tylko 1-0, nie docenilem w pełni mateczki Rosji
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Chyba zbyt optymistycznie postawiłem w typerze, że Rosja straci bramkę. Chyba sami sobie będą musieli wbić.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l 19 minut temu, ragus napisał: Wiek emerytalny nizszy o 5 lat niz w PL, VAT u nas 23... edit - mam taki sam spiwor jak stroj MBSa xD Edytowane 14 czerwca 20186 l przez aphromo
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Jakie w tym roku mamy zwierze typujace wyniki? Kot mi sie gdzies przewinal.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Teraz, Mejm napisał: Jakie w tym roku mamy zwierze typujace wyniki? Kot mi sie gdzies przewinal. _M_
Opublikowano 14 czerwca 20186 l ten gest putina do arabskiego szejka po strzeleniu bramki xd "no ch.uj Muhammad, co mam ci powiedzieć?"
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Nikomu nie żal Zielonych Sokołów? Osobiście kibicuję im od lat. Cieszyłem się z ich powrotu na tę wspaniałą imprezę, a tu trochę klops w turbanie. Jak oceniacie występ pary stoperów Osamy Hawsawiego oraz Omara Hawsawiego? Super strzelec Mohammad Al Sahlawi z pewnością rozczarował.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Autor Sahlawi raz z główki zaje,bał i nic poza tym, widać te treningi z Manchesterem United hehs
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Dobre w internetowej transmisji na tvp jest to, ze w przerwie pokazuja jakies statytyki, urywki meczu, trybuny i nie trzeba sluchac gadajacych dziadkow i szpecow ze studia w warszawie.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Liczyłem na powtórkę scenariusza z Polska - Grecja, ale z arabami to i nasza kadra z 2012 pod wodzą Smudy by wygrała.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l 3 minuty temu, ciwa22 napisał: Jak oceniacie występ pary stoperów Osamy Hawsawiego oraz Omara Hawsawiego? Super strzelec Mohammad Al Sahlawi z pewnością rozczarował. SA gorsza w kazdym elemencie, maja 100 podan wiecej i wogole tego nie widac. Srodek pola wziety jak warszawska Praga w powstaniu.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Ramadan. Grają na głodnego Wszytko jasne - Araby grają na głodnego!!!
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Piękna bramka, wszystkie 3 palce lizać. Naprawdę Rosjanie grają dobrze.