Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 372,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano

36270658_10156306347617508_5367808293559

Te uczucie kiedy kumpel na imprezie budzi cię jak masz zjazd 

Opublikowano

Sędzia też na tym meczu miał niezłe odpały, więcej złego zrobił, no ale uj z varem XD

Opublikowano

Szkoda Nigerii, myślałem że dowiozą ten wynik do końca:nosacz2:

Argentyna z taką grą nie zasługiwała, przecież oni nawet pomysłów na rzuty rożne nie mają. No a teraz mecz z również nie przekonującą Francją, no ciekawe co będzie

Opublikowano

Moja ulubiona repra (procz polskiej) wchodzi po mega dramacie. Szybko tez wyleca bo to nie Argentyna na zwyciestwa, ale radocha zyje. 

Opublikowano
6 minut temu, _M_ napisał:

najlepszy mundial od 1998

Ah kurla kiedyś to było

Opublikowano

Und cyk drei punkte w typerze za Chorwację. Szkoda, że Nigeria nie utrzymała 1:1, też wpadłby komplecik.

Edytowane przez Butt

Opublikowano

Sobota bedzie epic

16- francja:argentyna

20- portugalia:urugwaj

Opublikowano

Szacun dla Super Orłów ale ten karny z najklasyczniejszej z możliwych dup. Kolejny wałek na tym mundialu się szykował więc faki Boskiego Debila w tym wypadku uzasadnione.

Opublikowano
2 minuty temu, El Loco Chocko napisał:

Pamietam jaki bylem rozbity. Dwie moje ulubione reprezentacje :(

Ogólnie Bergkamp to chyba najlepszy napastnik w historii, niesamowita technika, spryt, timing. Jest jednak po tylu latach dość mocno zapomniany niestety.

Opublikowano

Zawsze 3 kolejka u mnie najgorsza. Do tej pory 1pkt w typerze xD

Argentyna ch.uj.

Opublikowano
Teraz, El Loco Chocko napisał:

Pamietam jaki bylem rozbity. Dwie moje ulubione reprezentacje :(

Pamietam ten mecz. Pamietam jak nieszczesny Roa wyciagnal lape i pamietam podanie Franka. Co za mundial :banderas:

Opublikowano
  • Autor

fajnie że ta trzecia kolejka jest w większości grup rzeczywiście o awans a nie że te lepsze drużyny już mają awans zapewniony - jutro Brazylia (jeśli Szwajcaria klepnie Kostarykę) i Niemcy o wszystko :banderas:

szkoda tylko że najbardziej wyczekiwany przeze mnie mecz, Anglia - Belgia, raczej nie będzie grany na sto procent bo kto wyjdzie z pierwszego ten (prawdopodobnie) trafi na Niemiaszków :nosacz2:  no chyba że Szwecja wygra z meksykiem kilkoma golami

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano
13 minut temu, Starh napisał:

Ah kurla kiedyś to było

Ronaldo jaki chudy xd

Opublikowano

jaki wrak xD

edit: usunął tweeta śmieć

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, ciwa22 napisał:

Anglia i Belgia grają ze zwycięzcami naszej grupy, nie z Niemiaszkami.

mój błąd, wspaniale :banderas:

Mysza co tam było?