Opublikowano 27 czerwca 20186 l Jego marzeniem było jechać na mundial z reprezentacją Izraela, ale ostatecznie musiał wybrać grę dla swojej drugiej ojczyzny
Opublikowano 27 czerwca 20186 l 3 minuty temu, Grabek napisał: Alez tego Paulinho ŁKS wyszkolił Bo Polska liga to jednak kuźnia talentów.
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Godzinę temu, Rozi napisał: Starh, to jest ostatnie ostrzeżenie. Odpadli po 1 rundzie - przegrany odpadał. Powiedzmy, że to była taka mała faza "grupowa" vel wstępna.
Opublikowano 27 czerwca 20186 l 15 minut temu, c0ŕ napisał: Kołtinio asysta T O P najlepszy brazylijski pilkarz
Opublikowano 27 czerwca 20186 l 25 minut temu, Tokar napisał: Co miałem w głowie jak obstawiałem 0:0 w CRO-SWI to też nie wiem Won maniok kopać, a nie piłkę No bo jak tu typowac kiedy w Polsce lamana jest konstytucja?
Opublikowano 27 czerwca 20186 l 9 minut temu, kanabis napisał: Jaki ten Jezus jest chu.jowy. Firmino by wpuscil No niech już idzie malować te trawniki czy w czym tam był dobry
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Serbia teraz scisla brazylie jak niemiaszki (swietej pamieci) szwedow
Opublikowano 27 czerwca 20186 l 20 minut temu, Bartg napisał: Tokar chciałeś punkt w typerze od Kostaryki